Apple Watch връща популярна и полезна функция

Носещите Apple Watch могат да се радват: предстоящата актуализация на watchOS 10.2 връща популярна функция, която преди беше премахната в watchOS 10. „Swipe to Switch Watch Face“ позволява на потребителите да променят циферблата на своя Apple Watch, като просто плъзнат по дисплея.

Премахването на функцията за плъзгане беше посрещнато с голямо недоволство сред феновете на Apple Watch, когато беше премахната с watchOS 10. Въз основа на отзивите на потребителите Apple сега изглежда е решила да върне функцията с пускането на watchOS 10.2 Beta 3.

„Swipe to Switch Watch Face“

За да използват функцията, собствениците на Apple Watch могат или да инсталират watchOS 10.2 Beta 3, или да изчакат официалната актуализация на watchOS 10.2. След актуализиране можете да зададете желания метод за промяна на циферблатите в настройките на часовника. Бета потребителите могат да използват функцията сега, докато други ще трябва да изчакат официалната актуализация, която ще бъде пусната по-късно тази година.
Чрез просто плъзгане през дисплея потребителите могат бързо и лесно да адаптират циферблата си към различни поводи. Използвайки приложението Watch на iPhone, те могат да създават алтернативни циферблати и да избират различни опции за различни поводи, било то функционално проектиран циферблат за работния ден, официален циферблат за предстоящи тържества или специален циферблат за тренировки.

Тази функция позволява на потребителите лесно да персонализират циферблата си според настроението и дейностите си. Чрез активиране на функцията „Swipe to Switch Watch Face“ можете лесно да превключвате напред и назад между различните циферблати.
Остава неясно защо Apple премахна тази функция в watchOS 10, тъй като плъзгането на екрана не беше функция тогава.
Поне компанията се вслуша в обратната връзка от своите потребители и върна функцията с подобрения.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *