Най-смешните приложения за iPhone на всички времена

През юли 2024 г. App Store на Apple изброиха около 1,96 милиона приложения – включително някои, които са просто абсурдни.

Понякога се чудите какво трябва да правите с цялата технология в джоба на панталона си. отговорът? Е, някои разработчици са използвали много мозъчни клетки, за да измислят някои приложения. Ето селекция от най-странните приложения, които превръщат вашия iPhone в средство да убиете скуката.

Is It Dark Outside?

Случвало ли ви се е отчаяно да се чудите дали навън е тъмно, но просто не сте имали сърце да станете и да проверите? Is it dark outside? решава проблема вместо вас. Приложението проверява дали слънцето е залязло – и това е всичко.

Идеален за всеки, който смята, че прозорците са надценени или иска да се упражнява да живее в бункер за потенциални зомби апокалипсиси. И за тези, които не могат да си направят труда да погледнат часа на залез слънце в приложението Weather или просто да попитат Siri.

iBeer

Бира, която никога не свършва и не ви дава махмурлук? Звучи твърде хубаво, за да е истина. Но с iBeer можете да пиете безкрайно – без да разлеете и капка. Наздраве!

Kissing Test

Чудили ли сте се някога колко добри са вашите умения за целуване? Kissing Test предоставя безмилостната истина, без никакви смущаващи моменти или петна от червило. Просто изберете подходящия пол и сте готови. Моля, почистете дисплея предварително. И след това също.

Lighter

Може да направи всичко, което може да направи истинската запалка, освен да запали огън. Lighter е идеалното приложение за всички онези моменти, когато имате нужда от запалка, но не искате да рискувате с истински пламък, например за концерти. Всички останали размахват смартфоните си с включена светкавица, докато звучи баладата, а вие – стилно – използвате запалка като през 80-те.

Screaming Goat

Кой не е искал крещяща коза в джоба си? Точно така, никой. Но ако желаете, Screaming Goat е идеалният избор. Едно натискане и козата изпищява – само трябва да я успокоите след това.

plopp – bubble wrap

За мнозина пукането на балонче е едно от малкото истински удоволствия в живота. Така че защо да чакате истинско, когато можете да го имате цифрово? Plopp – обвивката с балончета ви позволява да пукате пластмасови мехурчета, където и да сте, с усещане за 3D докосване (на поддържани устройства). Между другото, мехурчетата също реагират на натиск с Apple Pencil.

Ghost Radar Classic™

Ако имате чувството, че вашият квартал е обитаван от духове, просто оставете вашия iPhone да свърши работата вместо вас. Ghost Radar Classic разпознава призраци – или поне всичко, което звучи смътно като такъв. Дали това наистина е успокояващо, предстои сами да разберете.

Milk The Cow: Cow Milking

Ако някога сте мечтали да доите крава, но никога не сте имали възможност, това е вашият шанс! Milk the Cow ви позволява да изцеждате колкото си искате и да видите колко мляко можете да съберете за минута.

Ant Smasher

За всички, които обичат да мачкат мравки – но само през телефона, моля. Ant Smasher ви позволява да се упражнявате да унищожавате малки гъдинки. Може дори да е малко терапевтично, ако рекламите не бяха толкова досадни.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *