Шумоподтискането в следващите AirPods Pro може да стане още по-добро

Сред съобщенията на събитието „Glowtime“ на Apple на 9 септември очакваме Apple да говорят за AirPods. AirPods от 3-то поколение AirPods са голяма възможност за актуализация, както и старите AirPods Max, но не и AirPods Pro. Докладите посочват, че AirPods Pro няма да получат надстройки до следващата година – настоящият модел от 2-ро поколение с USB-C калъф беше пуснат през септември 2023 г., така че те дори не са на една година и трябва да останат на рафтовете за малко.

Според публикация в X от Kosutami, active noise cancelation ще стане по-добро в AirPods Pro. Kosutami има история на точни доклади за продукти на Apple. И все пак, когато беше попитан да изясни кога ще пуснат новите „AirPods Pro“, Kosutami отговори само със „Скоро“.

Ако Apple са направили промени във внедряването на ANC, компанията може да поиска да го пусне едновременно с непрофесионалните и професионалните модели. Също така е възможно AirPods от 4-то поколение да имат същото шумопотискане като сегашните AirPods Pro, докато Apple го подобряват в AirPods Pro от 3-то поколение. Така или иначе, може да видим актуализация на AirPods Pro на събитието Glowtime.

Когато Apple пуснаха 2-ро поколение AirPods Pro през септември 2023 г., компанията подобри ANC, рекламирайки „2 по-добър active noise cancelation“ от оригиналните AirPods Pro, така че не сме сигурни колко по-добър би бил новият модел.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *