iPhone 16, Apple Watch X, iOS 18 и всичко, което Apple ще представят този месец

Това е той, най-големият месец в годината за феновете на Apple.

През септември Apple пускат нови iPhone и Apple Watches, както и основните актуализации на своите операционни системи, за които слушаме от юни. Това означава iPhone 16, Apple Watch Series 10 и Ultra 3 и iOS 18, iPadOS 18, macOS 15 Sequoia и watchOS 11.

Този септември може да е малко по-специален, тъй като чуваме за някои нови AirPods на път и може би за нов iPad mini също. Освен това има всички обичайни версии на услугата за Apple TV+ и Apple Arcade. Така че закопчайте коланите – ето всичко, което очакваме Apple да пуснат през септември 2024 г.

Нови версии на хардуера

Apple са готови да пуснат актуализации на някои от най-популярните си продукти през септември, като специално събитие е планирано за 9 септември (вижте как да гледате събитието на Apple). Ето какво има на разположение:

iPhone 16: По-големи екрани за моделите Pro, процесори A18, Apple Intelligence, нови възможности на камерата, нов бутон за заснемане и др. Това ще бъде голямо подобрение за много хора. Прочетете всичко, което знаем за iPhone 16.

Apple Watch Series 10: Това може да се нарече Apple Watch 10, X или Series X в чест на 10-ата годишнина на Apple Watch (който беше представен за първи път на 9 септември 2014 г.) и изглежда, че е първата значителна промяна в дизайна изобщо. Слуховете сочат по-голям дисплей и по-тънък профил, с възможно добавяне на някои нови здравни сензори или функции. Прочетете какво знаем за Apple Watch Series 10.

Apple Watch Ultra 3: Apple Watch Ultra от 3-то поколение се очаква да бъде повече или по-малко същият като настоящия модел, само със същия нов процесор (и може би нови сензори), открити в Apple Watch Series 10.

Apple Watch SE 3: Apple Watch SE от 3-то поколение трябва да прилича повече или по-малко на Apple Watch Series 7. Един слух предполага, че Apple може да използват твърдо пластмасово шаси, за да намалят разходите и да насочат този модел към децата.

AirPods: Очакват се два комплекта AirPods. Единият е нов модел от начално ниво, който заменя остарелите AirPods от 2-ро поколение, с нов дизайн и USB-C кутия. Другият е средно ниво на актуализация на AirPods от 3-то поколение, които за първи път ще получат Active Noise Cancelation. Предполага се, че новите AirPods Max няма да излязат на това събитие през септември.

iPad mini: Това не е първият път, когато чуваме, че предстои нов iPad mini. Но настоящият модел не може да поддържа Apple Intelligence, което ще бъде голям тласък за Apple, а магазините и търговците на дребно на Apple изчерпват запасите от текущия модел. Ако iPad mini получи ъпгрейд, не очакваме особено подобрение освен процесора.

Актуализации на приложения и софтуер

Септември също е огромен месец за софтуерите. Apple са готови да пуснат своите годишни големи актуализации на всички свои операционни системи. Функциите на Apple Intelligence няма да стигнат до по-късни актуализации.

iOS 18: Нови опции за персонализиране на началния екран, изцяло ново приложение за снимки, нови функции за съобщения, включително поддръжка на RCS и много други.

iPadOS 18: Получавате всички функции на iOS 18, включително страхотната нова възможност за математически изчисления.

‌tvOS 18: tvOS не получава съществен ъпгрейд, само няколко актуализации. Има InSight, подобрена поддръжка на аудио и субтитри, както и няколко нови начални функции.

macOS 15 Sequoia: С macOS 15 Sonoma ще можете да използвате Mirroring между iPhone и Mac! Има и куп други приятни функции, като приложението за пароли, по-лесно подреждане на прозорци, нов калкулатор и много други.

Услуги

Apple TV+

Ето предаванията, сериалите и филмите, които очакваме да бъдат пуснати на Apple TV+ през септември.

Slow Horses (сезон 4): Тази мрачно забавна шпионска драма проследява екип от агенти на британското разузнаване, които служат в отдел за сметища на MI5 поради грешки, сложили край на кариерата им. Водени от своя брилянтен, но сприхав лидер, прословутия Джаксън Ламб, те се движат в дима и огледалата на света на шпионажа, за да защитят Англия от зловещи сили. Започва на 4 септември

La Maison: Високата мода среща високи залози в този реалистичен поглед зад кулисите как една емблематична модна къща е хвърлена в скандал и преоткриване от видео с участието на звездния дизайнер Винсент Леду, напускайки емблематичната и легендарна къща за висша мода на семейството си, LEDU , виси на косъм. Започва на 20 септември

Midnight Family: Първата поредица на Apple изцяло на испански език. Историята проследява Маригаби Тамайо, студентка по медицина през деня, която прекарва нощите си, спасявайки животи из Мексико Сити на борда на частната линейка на семейството си. Започва на 25 септември

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *