Apple вероятно ще пуснат M4 Macs през ноември

Apple вероятно ще обявят нови модели Mac модели с чипове от серия M4 през ноември, според поверителна информация, получена от MacRumors.

Според надежден източник, запознат с въпроса, Apple ще пуснат нови модели Mac през ноември 2024 г. Докато новите Mac компютри обикновено се пускат към края на годината, това е първият път, в който чуваме за месец, определен за предстоящите M4 Macs.

Това не намалява възможността Apple да проведат събитие през октомври, за да обявят новите компютри. Миналата година Apple обявиха своето събитие „Scary Fast“ във вторник, 23 октомври. Те бяха домакини на събитието в понеделник, 30 октомври, представяйки нови модели MacBook Pro и iMac с M3 чипове. След това тези нови машини бяха пуснати за продажба в САЩ във вторник, 7 ноември, така че може да видим подобна поредица от събития тази година.

Слуховете предполагат, че Apple планират да пуснат четири нови модела Mac с чипове от серия M4 преди края на годината: базов 14-инчов MacBook Pro с чип M4, нови 14- и 16-инчови модели MacBook Pro с M4 Pro и M4 Max чипове, нов ‌iMac с M4 чип и изцяло нов Mac mini с M4 и M4 Pro чипове. С изключение на новия Mac mini, тези устройства се очаква да получат малки подобрения, които се фокусират върху надграждане на чипове, но те могат да се доставят с 16GB памет като стандарт за първи път. Смята се, че някои от тези машини вече са в масово производство, което може да съвпадне с датата на пускане през ноември.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *