Нови iPad Pro и 13-инчов MacBook Air вече са „навлезли в производство“

Apple планират да представят най-голямото обновяване на iPad Pro, обновен iPad Air, по-голям iPad Air и нови 13-инчови и 15-инчови модели MacBook Air през март, според Марк Гърман от Bloomberg.

В своя седмичен бюлетин Гърман разкрива, че новите iPad Pro и 13-инчовият MacBook Air вече са в производство.

Най-новото: Казаха ми, че тези продукти вероятно ще излязат около края на март — и че новите iPad Pro и 13-инчовият MacBook Air вече са навлезли в производството им в чужбина. Ще има някои нови аксесоари за iPad – има нови Magic Keyboards и Apple Pencils на път – в допълнение към възможно Face ID камера в новите iPad Pro. Този последен елемент е в списъците с желания на потребителите от дълго време.

Очакваме Apple да оборудва новите модели MacBook Air с процесор M3, настигайки моделите MacBook Pro, пуснати миналата година. Новият iPad Pro също се очаква да получи процесор M3; въпреки това неговата изключителна характеристика ще бъде нов висококачествен OLED дисплей. Скорошни слухове предполагат, че iPad Pro ще дойде с огромно увеличение на цената, което може би обяснява слуховете за представянето на по-голям iPad Air.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *