iPad Pro 2018 – какво можем да очакваме

Много вероятно е Apple да ни изненадат с представяне на нови продукти съвсем скоро – нови iPad Pro модели, нови Макове и други.

iPad Pro моделите най-вероятно отново ще са два WiFi модела и два LTE модела и в двата размера.

Новите iPad-и със сигурност ще са с нов процесор – А12Х, които ще са дори по-бързи от тазгодишният модел процесор А12, който се използва в новите серии iPhone. А12Х е с партиден номер T8027 и кодово име Vortex, според доклади.

iPad Pro ще са с дисплей от край до край и няма да имат вече Home бутон, точно като iPhone. Ще поддържат Face ID, както portrait така и landscape, но не и завъртян на обратно. Настройката на Face ID ще бъде много лесна, както ни бе представено още с появата на iPhone X. Но първоначалният setup ще трябва да се прави при portrait ориентация. Още не е ясно дали landscape настройката на Face ID ще изисква допълнителен хардуер.

С USB-C порт, iPad Pro 2018 ще възпроизвежда 4K HDR видео на външни дисплеи. За тази функция ще има допълнителен app за настройка където потребителите ще могат да контролират резолюцията, HDR, яркостта и други настройки за външен дисплей.

Нов Apple Pencil се очаква заедно с iPad Pro 2018. Той ще се свързва с iPad Pro в близост до него, както AirPods или HomePod. Превключването между устройствата ще бъде възможно без да е необходимо да вкарвате Apple Pencil в захранващият порт. Все още не е ясно дали сегашният модел Apple Pencil ще е съвместим с новите iPad Pro модели.

Новите iPad Pro ще имат и нов конектор за аксесоари – Magnetic конектор. Той ще бъде на гърба на iPad-ите и ще позволява включване на различни аксесоари като Smart Keyboard и други.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *