HomePod с LCD дисплей

Говори се, че Apple работят върху нов HomePod със сензорен LCD дисплей и вече видяхме някои изображения на това непубликувано устройство да се носят из мрежата. Сега колекционерът на продукти на Apple Kosutami се завръща с ново изображение, показващо друга част от един от тези прототипи на HomePod с дисплей.

Изображението потвърждава слуховете за HomePod с дисплей

В публикация на X Kosutami показва екранен компонент на HomePod, койт още не е излязъл на пазара, която включва голямо извито стъкло, което покрива почти цялата горна повърхност на високоговорителя. Компонентът съответства на излязъл по-рано прототип на HomePod с извит LCD дисплей. Например, настоящият HomePod има плоска сензорна повърхност с множество светодиоди за показване на цветови комбинации.

Слуховете, че Apple проучват идеята за HomePod с дисплей, се носят от известно време. Според предишни доклади Apple работят вътрешно върху много прототипи на HomePod с дисплей, включително такъв, който изглежда подобен на Amazon Echo Show.

9to5Mac вече научиха, че екранът може да показва основна информация за мултимедия, която се възпроизвежда в приложения като Apple Music и Apple Podcasts. Дисплеят на HomePod също може да показва някои важни известия, потенциално за да позволи на потребителите да отговарят на телефонни обаждания и съобщения.

В същото време кодът, открит в tvOS 17.4, потвърди съществуването на по-усъвършенстван прототип на HomePod, който има дисплей с размерите на iPad mini 6.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *