ExpressVPN стартира приложението за Apple TV

ExpressVPN обяви стартирането на ново VPN приложение за Apple TV. Това прави супер лесно за потребителите на tvOS да се свързват с VPN за допълнителна сигурност и поверителност, докато използват своя Apple TV.

Днес сме развълнувани да обявим изцяло новото приложение ExpressVPN за Apple TV, което ви прави по-лесно от всякога да гледате любимото си съдържание, докато се наслаждавате на пълната гама от предимства за поверителност и сигурност, които очаквате от ExpressVPN. За да започнете, просто посетете App Store на вашия Apple TV, изтеглете приложението ExpressVPN и влезте в акаунта си. Това е. Вече сте готови да се свържете към местоположение на сървър във всяка от 105 страни по света, всичко от комфорта на вашия диван. Дори влизането е лесно: просто сканирайте QR код с телефона си или въведете данните си с дистанционното управление и сте вътре.

ExpressVPN е един от най-добрите доставчици на VPN и изглежда, че тяхната сделка за Черен петък от 49% отстъпка плюс 3 месеца безплатно е все още налична. Грабнете сделката тук, докато можете!

Приложението ExpressVPN tvOS изглежда по-различно от всичко, което сте виждали от досега. Винаги включен тъмен режим? Тук е! Списък със сървъри с нов облик, който ви е по-лесен за навигация? Имате го.

Уверете се, че сте актуализирали до tvOS 17, за да можете да изпробвате новото приложение.

Можете да изтеглите ExpressVPN от App Store сега.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *