Apple Intelligence ще бъде пуснат на 28 октомври

Apple планират да пуснат някои от новите си функции за изкуствен интелект на 28 октомври, според доклад на Марк Гърман. Apple Intelligence ще започне да си проправя път към клиентите чрез софтуерната актуализация на iOS 18.1.

Беше ясно, че Apple Intelligence ще пристигне през октомври като част от операционната система iOS 18.1. Но сега мога да предоставя малко повече подробности за това кога през месеца трябва да пристигне: понеделник, 28 октомври. Това означава, че новите купувачи на iPhone ще трябва да изчакат още няколко седмици, за да получат най-нашумелия компонент от своите устройства. Казаха ми, че Apple отделят време с внедряването, за да гарантират, че основните грешки са елиминирани и че може да поддържа целия нов трафик на своите AI облачни сървъри.

Бета версията на iOS 18.1, предоставена на разработчиците, съдържа функции на Apple Intelligence като обобщения на известия и уеб съдържание, инструменти за писане, автоматично преписване на телефонни разговори и имейли с приоритет. Въпреки това най-вълнуващите функции като ChatGPT, Image Playground и Genmoji не се очаква да пристигнат преди iOS 18.2.

Освен това Гърман сега вярва, че дългоочакваното надграждане на Siri няма да пристигне до надграждане на iOS 18.4 през март.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *