Apple ще надстроят iPhone 16 Pro Max с нов сензор за снимки и iPhone 16 Pro/Max с 48MP ултра широка камера

Говори се, че Apple имат значителни подобрения на камерата за своите предстоящи модели iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max, според публикация в Weibo.

Потребителят „Baby Sauce“ твърди, че както iPhone 16 Pro, така и iPhone 16 Pro Max ще бъдат надстроени от 12MP ултрашироки камери до нова 48MP ултраширока камера. Тази по-висока резолюция ще съответства на тази на основната камера, която също е 48MP.

Твърди се също, че телефото обективът на iPhone 16 Pro ще получи надстройка, преминавайки към обектив с 5X оптично увеличение. Това съответства на текущите възможности на iPhone 15 Pro Max.

Твърди се, че Apple ще надстроят iPhone 16 Pro Max до сензор за изображения Sony IMX903 от текущия сензор IMX803. IMX903 е сензор за изображения от висок клас с размер на сензора 1/1,14 инча и пиксели с размер 1,4 микрометра. Сравнете това с размер на пиксела от 1,22 микрометра за IMX803.

IMX903 на Sony също поддържа 4K видеозапис с висока кадрова честота, широк динамичен диапазон (WDR) и Dolby Vision за подобрен контраст и цвят във видео съдържание.

Въпреки че този доклад не е потвърден, той съвпада с по-ранни прогнози от известни разпространители като Минг-Чи Куо.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *