Излезе новият дизайн на Apple Watch Series 10, който дава отговор на решаващ въпрос

Следващият Apple Watch може да се нарече Series 10 или в знак на това, което се случи, когато iPhone беше на десет години, Apple Watch X. Така или иначе се очаква изцяло нов дизайн и още информация, която да ни даде представа какво да очаквате. И има отговор на горещия въпрос дали настоящите каишки ще паснат на следващия модел. Спойлер: да ще могат.

Следващият часовник, независимо от името му, ще има по-голям дисплей от всеки предишен часовник, включително Apple Watch Ultra, според 91 Mobiles. CAD визуализации показват часовник с двуинчов дисплей – Apple Watch Ultra и Apple Watch Ultra 2 имат най-големите дисплеи до момента, с размери 1,93 инча.

,,Ново надграждане на дизайна, за да съответства на Ultra 2.„се казва в доклада от Дейвид Фелан (журналист на Форбс)

А това означава, че следващият часовник ще бъде много по-голям от Series 9, който има 1,7-инчов дисплей.

Всъщност „Apple Watch X или Apple Watch Series 10 могат да бъдат пуснати в два размера: 45 мм и 49 мм. Това е скок от обикновения размер от 41 мм, който виждаме на Apple Watch. Текущата гама се предлага в размери 41 mm и 45 mm за Apple Watch Series 9 и единичен 49 mm за Apple Watch Ultra 2,” се твърди в доклада.

Series 10 ще предложи по-голям дисплей от Ultra, поне в 49-милиметровата версия и изглежда, че общите размери няма да са толкова големи.

„Това е по-голямо от Apple Watch Ultra (1,93 инча) и Apple Watch Series 9 (1,7 инча). Интересното е, че размерите му са между тези два модела“, според доклада.

Смята се, че размерите на новия часовник ще бъдат приблизително 46 x 39,7 x 11,6 mm, тъй като визуализациите предполагат същата цифрова корона и страничен бутон и дисплей с подобна форма.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *