Parallels 13 за Mac с поддръжка на Touch Bar

Parallels анонсира пускането на Parallels Desktop 13 за Mac. С тази нова версия MacBook Pro потребители могат лесно да добавят Windows функции в Touch Bar-a. Също така позволява да се използва предстоящата опция на Windows 10 – People Bar. Parallels 13 съчетава най-добрите функции от двете операционни системи – Windows и Mac.

Parallels 13 Ви дава над 47% по-бърз достъп до Windows файлове и документи.

По-бърз трансфер – местете, копирайте или трансферирайте скоростно данни с моделите с USB 3.0 и Thunderbolt SSD устройства.

Повече мощ – до 32 vCPU и 128GB vRAM на всяка виртуална машина с Parallels Desktop Mac Pro Edition

Оптимизиран за macOS High Sierra (10.13) и Windows 10 Creators Update (очаква се тази есен)

Touch Bar – включва поддръжка на Microsoft Outlook, Excel, PowerPoint както и на допълнителна интеграция на Windows Start Menu и Desktop, включително Contana, Task View и Taskbar пиннати елементи.

Промяната на размера на прозорците, буутването и рестартирането, резолюцията на екраните, е по-плавно и лесно от всякога.

Поддръжка на ретина дисплей

People Bar – пинване на контакти в Taskbar. Въпреки, че Windows лимитира контактите до три на брой, Dock-a на Мак няма лимити на контактите и могат да бъдат добавяни повече на брой.

Картина-в-картината

Наблюдавайте и работете на няколко виртуални машини с тази нова опция. Можете да отворите всички Windows VM на един екран.

Очаквайте скоро Parallels 13 за поръчка и в NovMac.com!

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *