Излязоха слухове за нови безжични слушалки Beats Solo Buds и безжични слушалки Beats Solo 4 

Изображения, разкриващи нови безжични слушалки Beats Solo Buds и безжични слушалки Beats Solo 4, изтекоха онлайн.

Изображенията са споделени от множество източници, включително от Evan Blass и Android Headlines.

Според слуховете, те ще бъдат обявени още във вторник, 30 април и новите Beats Solo Buds ще бъдат на цена от $79,99 в САЩ и ще се предлагат в матово черно, буреносно сиво, арктически лилаво и прозрачно червено. Те ще бъдат най-евтините безжични слушалки, продавани от Apple, с по-ниска цена от оригиналните AirPods, които се продават на дребно за $99 в САЩ.

Твърди се, че Beats Solo Buds разполагат с двуслойни трансдюсери за минимизиране на микроизкривяванията, специално проектиран микрофон, захранван с усъвършенствани алгоритми за заучаване на шум, Class 11 Bluetooth за разширен обхват, сдвояване с едно докосване на Android и iOS, Find My поддръжка , до 18 часа възпроизвеждане и USB-C кутия за зареждане.

Новият Beats Solo 4 на Apple ще получи подобрен звук, персонализирано пространствено аудио, динамично проследяване на главата, възглавнички UltraPlush и до 50 часа живот на батерията. Освен това слушалките ще поддържат Lossless Audio през USB-C, сдвояване с едно докосване с Android и iOS, Find My, Siri със свободни ръце и споделяне на аудио. Говори се, че слушалките все още ще поддържат 3,5 мм аудио вход за кабелно възпроизвеждане с висока разделителна способност без батерия. С Fast Fuel зареждане ще получите 5 часа възпроизвеждане само с 10 минути зареждане.

Съобщава се, че Beats Solo 4 ще струват $199 в САЩ и ще се предлага в три цвята: Matte Black, Slate Blue и Cloud Pink.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *