Слухове за iPhone 17 Pro: 12 GB RAM, по-тесен Dynamic Island за Pro Max

Слуховете за iPhone 17 нарастват тази седмица и със съдействието на Джеф Пу, анализатор, който има източници във веригата за доставки на Apple в Азия, получаваме все повече информация относно телефона, който ще излиза следващата година по всяка вероятност.

Докато линията iPhone 16 все още е на месеци преди да бъде обявена, слуховете за линията на iPhone от две поколения обикновено започват да се появяват около година и половина преди пускането на пазара. Например преди почти точно една година научихме, че iPhone 16 Pro и Pro Max ще имат съответно по-големи 6,3-инчови и 6,9-инчови дисплеи.

12GB RAM

След разучаване с инвестиционната фирма Haitong Пу казва, че iPhone 17 Pro и Pro Max ще бъдат оборудвани с 12 GB RAM. За сравнение, моделите iPhone 15 Pro имат 8 GB RAM, а моделите iPhone 16 Pro също се очаква да имат 8 GB RAM. Увеличението ще допринесе за подобрена производителност за Multitasking на iPhone.

Предполагаемите количества RAM в гамата на iPhone 17:

iPhone 17: 8GB
iPhone 17 Slim: 8GB
iPhone 17 Pro: 12GB
iPhone 17 Pro Max: 12GB
Как това се сравнява с гамата iPhone 15:

iPhone 15: 6GB
iPhone 15 Plus: 6GB
iPhone 15 Pro: 8GB
iPhone 15 Pro Max: 8GB

По-тесен Dynamic Island на Pro Max

Пу казва, че iPhone 17 Pro Max ще разполага с „много стеснен Dynamic Island“ в резултат на това, че устройството използва по-малък „метален“ за системата Face ID.

Това ще бъде първото намаление на размера на Dynamic Island от дебюта му на iPhone 14 Pro.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *