Mac App Store чак през Януари

Спомняте ли си всички слухове за Mac App Store, че ще отвори преди коледните празници, например някъде около 13-ти Декември? Според последната информация това съвсем не е вярно – нов слух разкрива, че „вратите“ на магазина ще останат затворени до Януари, както е било първоначално планирано.

The Loop съобщава, противно на всички мълви до момента, че очаквания онлайн магазин за Mac приложения ще отвори врати не по-рано от следващия месец и в никакъв случай до 13-ти Декември (днес), както се спекулираше усилено през изминалата седмица. Въпреки че появата на магазина преди празниците би гарантирала солидни продажби, според The Loop това няма да се случи.

Нещо обаче, което със сигурност ще се случи: Mac App Store ще се появи на време. Всички помним какво заяви Стив Джобс през Октомври на „Back to the Mac“ събитието – че Mac App Store ще се появи до 90 дни – и този срок изтича в края на Януари.

Е, колко време ще отнеме стартирането на магазина, щом настъпи 2011г.? Отново можем да гадаем, но според The Loop това ще стане „някъде преди третата седмица на Януари“.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *