AutoCAD и за Mac

Autodesk обяви, че AutoCAD за Mac е вече наличен за изтегляне и закупуване..

AutoCAD е една от най-използваните програми за професионален дизайн и проектиране. Autodesk предоставя 30-дневен пробен период на програмата, а също ще предложи и безплатни лицензи за студенти и преподаватели.

AutoCad за Mac има интуитивен интерфейс който ще се стори доста познат на Mac потребителите – той се възползва максимално от Mac OS X средата, включително графично преглеждане на файлове с Cover Flow и мулти-тъч жестове за „pan“ и „zoom“ на Mac лаптопи, Magic Mouse и Magic Trackpad. С възможност за създаване и редактиране на файлове с формат DWG, AutoCAD за Mac също предоставя възможност за съвместна работа с доставчици, клиенти или партньори независимо от платформата. AutoCAD за Mac също се интегрира с AutoCAD WS, такаче потребителите могат да ъплоудват и управляват проекти в онлайн пространство директно от десктопа си, лесно да редактират и споделят тези проекти през уеб браузър с Apple iOS устройства като използват безплатната AutoCAD WS мобилна програма.

AutoCAD за Mac също е наличен безплатно за студенти и преподаватели през „Autodesk Education Community“, където повече от 25 Autodesk продукта могат да бъдат изтеглени с цел обучение и подготовка на студентите за успешна кариера.

Наличност:
AutoCAD за Mac е наличен за покупка на Английски в Северна Америка и Европа от риселъри, както и онлайн от Autodesk.com. За детайли, покупка или изтегляне на 30-дневната тестова версия, посетете http://www.autodesk.com/autocadformac. Студенти и преподаватели също могат да закупят комерсиалната версия на програмата като ползват значителна отстъпка. За повече информация относно безплатната версия за студенти и преподаватели прегледайте http://www.autodesk.com/pr-mac4students

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *