Apple Watch 5 – не сте виждали такъв часовник!

Вчера Apple ни представи новата серия смарт часовници Apple Watch 5. Това е часовникът, на който дисплея никога не заспива. С новият Always-On Retina дисплей винаги ще виждате колко е часът. Без значение какво правите – разходка, каране на колело, чакате някого, само трябва да погледнете и ще видите часът или резултатите от тренировката си. Всяко “лице” на часовника може да бъде персонализирано според Вашите предпочитания – визия, шорткъти към приложения и други.

Новите Apple Watch 5 се изработват от четири вида материал – алуминии, неръждаема стомана, титан или керамика. Всички каишки на часовниците са направени така, че да се сменят лесно – просто плъзнете настрани и сменете с каишка според случая или Вашите предпочитания.

Apple Watch има приложения, които следят работата на сърцето Ви – ECG приложението например следи Вашият пулс или сърдечен ритъм.

Noise приложението пък Ви сигнализира когато нивата на околният шум са опасни за слухът Ви.
Има и удобно приложение за нуждите на дамите.

Activity пръстените следят за Вашата активност. Това ще Ви стимулира да седите по-малко и да се движите повече виждайки резултатите, което ще допринесе за подобряване на здравословното Ви състояние.

Какво по стимулиращо по време на тренировка от музика. Слушайте цялата си Apple Music библиотека, popcast-ове или аудиокниги с AirPods 2.

App Store е вече на китката Ви. Можете да изтегляте приложения директно на часовника за секунди. Apple Watch поддържа и Apple Pay, така че можете да плащате бързо, лесно и сигурно.

Цените на новите модели Apple Watch 5 очаквайте скоро на NovMac.com!

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *