fbpx

Поръчайте Вашият Apple iMac Retina Display, MacBook Air, MacBook Pro Retina Display, iPad 4, iPad Mini, Mac Mini от NovMac.com Имате нужда от помощ при избора на модел? Позвънете на 02/4390993 или ни посетете тук!

Apple Watch 5 – не сте виждали такъв часовник!

Вчера Apple ни представи новата серия смарт часовници Apple Watch 5. Това е часовникът, на който дисплея никога не заспива. С новият Always-On Retina дисплей винаги ще виждате колко е часът. Без значение какво правите – разходка, каране на колело, чакате някого, само трябва да погледнете и ще видите часът или резултатите от тренировката си. Всяко “лице” на часовника може да бъде персонализирано според Вашите предпочитания – визия, шорткъти към приложения и други.

Новите Apple Watch 5 се изработват от четири вида материал – алуминии, неръждаема стомана, титан или керамика. Всички каишки на часовниците са направени така, че да се сменят лесно – просто плъзнете настрани и сменете с каишка според случая или Вашите предпочитания.

Apple Watch има приложения, които следят работата на сърцето Ви – ECG приложението например следи Вашият пулс или сърдечен ритъм.

Noise приложението пък Ви сигнализира когато нивата на околният шум са опасни за слухът Ви.
Има и удобно приложение за нуждите на дамите.

Activity пръстените следят за Вашата активност. Това ще Ви стимулира да седите по-малко и да се движите повече виждайки резултатите, което ще допринесе за подобряване на здравословното Ви състояние.

Какво по стимулиращо по време на тренировка от музика. Слушайте цялата си Apple Music библиотека, popcast-ове или аудиокниги с AirPods 2.

App Store е вече на китката Ви. Можете да изтегляте приложения директно на часовника за секунди. Apple Watch поддържа и Apple Pay, така че можете да плащате бързо, лесно и сигурно.

Цените на новите модели Apple Watch 5 очаквайте скоро на NovMac.com!

Няма коментари

Последни постове