Слухове за iPhone 16 и iOS 18, нови Macs и iPad и още

Следващият набор от продуктови издания на Apple вероятно ще се появи бързо, като редица актуализации за Mac и iPad се съобщават за следващия месец. Основни промени в iOS идват за жителите на Европейския съюз приблизително по същото време, докато продължават да се носят слухове за потенциален HomePod с пълен дисплей.

Водещи истории 17 февруари 2024 г. Други новини тази седмица включват свежи слухове за гамата iPhone 16 и iOS 18, идващи по-късно през годината, докато Apple проучва доклади за проблеми, свързани с екрана на най-новите модели на Apple Watch, така че прочетете по-долу за всички подробности!

Сега, като Apple пусна своите слушалки Vision Pro, вниманието се насочи към това, което предстои в дневния ред на компанията.

Нови Macs, iPads iOS 17 4 Както обикновено, март трябва да е натоварено време за Apple, тъй като се очаква компанията да пусне нови модели MacBook Air, iPad Pro и iPad Air през месеца. В скорошно съобщение от Apple също потвърди, че актуализацията на iOS 17.4 за iPhone ще бъде пусната през март.

Говори се, че iPhone 16 включва „значително“ надграден Neural Engine за генериращите AI функции на iOS 18

Следващото поколение A18 и M4 чипове на Apple за моделите iPhone 16 и бъдещите Mac компютри ще включват надградени Neural Engines със „значително“ повече ядра, според тайванския Economic Daily News.

Твърди се, че HomePod ще бъде с дисплей

Твърди се, че tvOS 17.4 beta за Apple TV включва препратки на ниво код към неиздавана HomePod версия с вграден дисплей, според 9to5Mac в X.

HomePod с екран и Arm FaceTime функция 2 Концепции за HomePod с по-голям дисплей, базирани на циркулиращи слухове

Миналата година анализаторът на веригата за доставки на Apple Минг-Чи Куо прогнозира, че Apple ще пуснат нов HomePod със 7-инчов екран през първата половина на 2024 г., така че устройството може да наближава пускането си, с изключение на закъснения. Apple често провежда първото си медийно събитие за годината през март.

iOS 18: Всички слухове и нови функции, очаквани досега

Все още остават месеци до представянето на iOS 18, но вече има слухове и очаквания за софтуерната актуализация, както е посочено в нашето резюме.

iOS 18 Всичко дотук Thumb 1 Говори се, че iOS 18 ще включва нови генериращи AI функции, подобни на ChatGPT, за Siri и избрани приложения, както и RCS поддръжка в приложението Messages за подобрено текстово изживяване с потребителите на Android. Недостатъчен слух твърди, че iOS 18 също ще има някои промени в дизайна, вдъхновени от visionOS.

Apple разследват проблем, свързан с екрана, който засяга някои часовници на Apple

Във вътрешна бележка, споделена с оторизираните сервизни доставчици на Apple миналата седмица, Apple казват, че „разследва“ проблем, свързан с екрана, засягащ някои дисплеи на Apple Watch Series 9 и Apple Watch Ultra 2.

Apple Watch Series 9​„Някои клиенти може да съобщят, че техните Apple Watch Series 9 или Apple Watch Ultra 2 изпитват фалшиви докосвания на дисплея“, се казва в бележката. Проблемът може да накара екрана на засегнатите модели на Apple Watch да „скача хаотично“ или да покаже друго неочаквано поведение, без никакво взаимодействие с потребителя.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *