Ръководство за закупуване на Apple продукти за ученици: Правилното устройство за всеки етап от обучение

Върнете се на училище с цялата подходяща екипировка.

Независимо дали тепърва изучават азбуката или са готови да влизат в университет, учениците около нас ще разчитат до голяма степен на цифрови устройства. Но Apple ви дават толкова много възможности, че е трудно да изберете кое ще е най-подходящо за вас или вашето дете. Нашето ръководство за закупуване за ученици ще ви помогне да изберете нови устройства и аксесоари за ученици от началното училище, средно училище, гимназия и университет, така че да можете да получите най-практичните и стилни устройства, за да се справите по-добре в академичен аспект.

Основно училище

Електронните устройства са страхотни инструменти за учене за малки деца, с много приложения и игри, които да ги научат на основите на четенето, писането и аритметиката. Ако се притеснявате колко време детето ви прекарва на устройството, Apple има Screen Time, което може да се използва за задаване на ограничения за достъп.

Ето и кой е най-добрият iPad за деца.

iPad (2022 г., 10-то поколение)

Има какво да се каже за наличието на една централна станция за четене, учене, изграждане и игра. iPad от десето поколение може да поддържа всяко начинание и повече, всичко настроено според вашите контроли. С A14 процесор, 10,9-инчов дисплей и поддръжка на Apple Pencil, това е страхотен таблет, който ще свърши перфектна работа за малките дребосъци.

Сдвояването на iPad с Apple Pencil (можете да видите нашия наръчник, за да разберете кой ще бъде най-подходящ за вас и вашето дете) може да промени играта и да превърне таблета в студио за цифрово изкуство. Можете да покажете на детето как да твори още в тази възраст.

Средно училище

Обучението и работата в средното училище стават по-взискателни, отколкото в началното училище, така че ще ви трябват инструменти, които са по-мощни. Освен това, когато децата навлязат в тийнейджърските си години, те ще започнат да използват повече социалните медии. Може да е време за първия им iPhone!

iPhone SE (2022)

Най-достъпният iPhone на Apple е добро начало, ако сте готови да вкарате своя ученик в света на iPhone. Има страхотен процесор и солидна камера, които ще ви позволят да поддържате връзка с вашето дете, когато е с приятели или в училище. Със Screen Time вие също ще можете да зададете ограничения за това какво могат да правят и колко дълго могат да го правят.

11-инчов iPad Air (2024)

iPad Air е икономична алтернатива на iPad Pro, който е със същия размер и носи със себе си много повече функционалност от iPad mini. Ученикът може да прави проекти, да създава музика, да снима висококачествени снимки и видеоклипове и да редактира своите идеи направо от таблета.

В средното училище се формират някои от най-силните спомени свързани с музиката. Хитовете на нашето детство.Тези спомени могат да бъдат подобрени с чифт AirPods. Нещата могат да станат още по-интересни, защото децата ще могат да слушат аудиокниги, подкасти и други образователни аудио преживявания.

Гимназия

Има голям натиск върху това да бъдете успешни в гимназията – последното нещо, за което искате да се тревожите, е вашата екипировка. Подходящият лаптоп ще ви помогне с проучвания и проекти. А когато не ви се мъкне MacBook насам-натам, използването на мощен iPhone е страхотен инструмент, който да ви помогне да създадете съдържанието, което искате да направите – и ще ви помогне да следите социалните медии.

iPhone 14

По-модерен избор от iPhone SE за ученик в гимназията е iPhone 14. Той е повече от достатъчен за селфита, текстови съобщения и поддържане на връзка с родители и приятели, с бонус мощност, приложения за създаване на музика (GarageBand) и редактиране на клипове (iMovie). Не е толкова мощен, колкото iPhone 15, но iPhone 14 има модерен дизайн и страхотна камера.

13-инчов MacBook Air (M2, 2022)

MacBook Air е бърз, лек и издържа цял ден – всичко, от което се нуждае един подрастващ гимназист. Получавате процесор M2, 13,3-инчов Retina дисплей и отличната клавиатура Magic Keyboard. Apple предлагат 13-инчов MacBook Air с чип M3, който струва повече, но за гимназисти M2 осигурява цялата необходима производителност.

Университет

Университетът е огромна стъпка в живота – в допълнение към обучението в посока, която може да определи какво ще работите до пенсионирането си, може би ще се наложи да напуснете дома си за пръв път. Студентите трябва да бъдат подготвени и да разполагат с всички нужни инструменти, необходими за справяне с курсовата работа, началото на кариера и каквото и да е друго.

iPhone 15

Всеки студент иска най-новия iPhone, а iPhone 15 има голям успех. Те ще могат да работят, да играят и да правят страхотни снимки, без да дават прекалено много пари, но не забравяйте да вземете AppleCare+ при кражба и загуба, ако пътувате далеч от дома.

AirTag

Студентите, живеещи сами за първи път, ще губят неща редовно, така че няколко AirTags ще са ви от полза. Може дори да закупите 4 наведнъж. Можете да ги поставите в чанта или да ги сложите на ключодържател, за да могат да го проследят с приложението Find My на своя iPhone.

MacBook Air (M3, 2024)

Най-добрият лаптоп за студенти е именно този модел, който може едновременно да поддържа образователни и творчески занимания и може да издържи четири години и повече, което го прави и доста добра инвестиция. Най-новият MacBook Air напълно отговаря на изискванията с невероятна скорост благодарение на своя M3 чип, живот на батерията и преносимост.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *