На трети април iPad ще дебютира в САЩ

От Apple официално съобщиха точната дата, през която техният нов таблет iPad ще излезе на пазара. Стилното творение на Apple ще бъде достъпно за купувачите от трети април. Това се пада в събота. Тогава ще бъдат пуснати само моделите поддържащи Wi-Fi, а тези с 3G ще излязат на пазара по-късно същия месец. Гореспоменатата дата важи само за Съединените щати.

Държавите, в които ще може да са купи iPad по-късно през април са както следва: Австралия, Канада, Франция, Германия, Италия, Япония, Испания, Швейцария и Великобритания.

Американските потребители ще могат да правят предварителни поръчки за iPad от сайта на Apple от 12 март нататък. Ще могат да поръчват както модела с Wi-Fi, така и този с Wi-Fi + 3G. Тези които са поръчали модела само с Wi-Fi ще могат да си го вземат още в съботния трети април от най-близкия до тях магазин на Apple.

Цените и модификациите остават същите като предварително обявените. Моделите, които имат само Wi-Fi ще се продават на цена от 499 долара за 16 гигабайтовата версия, 599 долара за 32 гигабайтовия вариант и 699 долара за 64 гигабайтовия iPad. Моделите с Wi-Fi + 3G са с препоръчителна цена от 629 долара за 16 гигабайтовата версия, 729 долара за 32 гигабайтовия вариант, а най-скъпата 64 гигабайтова модификация ще струва точно 829 долара.

Приложението iBook за iPad ще бъде достъпно за теглене чрез сайта на Apple от 3 април нататък, но само за американските потребители. Допълнителни държави ще бъдат добавяни към поддръжката на iBook по-късно през годината.

Източник: kaldata.com

iPad

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *