Кога ще се състои September-Keynote 2024 г.? Какво вече знаем за следващото голямо събитие на Apple

Apple вероятно ще бъде домакин на следващото събитие September-Keynote 2024 г. Обикновено можете да го гледате онлайн.

Очаква се предаването на живо за September-Keynote да бъде достъпно отново на уебсайта на Apple, в приложението Apple TV и в YouTube.

Повечето експерти на Apple предполагат, че Apple ще представят новия iPhone 16, Apple Watch 10 и вероятно новите AirPods през септември.

September-Keynote на Apple има дълга история. Събитието се провежда от много години – винаги през септември. September-Keynote винаги има конкретно мото, което обикновено дава първата индикация за планираните иновации и пускания на пазара на продукти. Какво вече знаем за September-Keynote 2024 г., какво ще бъде мотото на следващото събитие на Apple и какви нови продукти можем да очакваме?

Apple все още не са обявили September-Keynote през септември или възможната му дата. В миналото September-Keynote обикновено се провеждаше във втория вторник на месеца, поради което подозираме, че тазгодишното събитие на Apple може да се падне на 10 септември 2024 г. Вероятно ще започне отново в 11:00 ч. местно време в Купертино, Калифорния или в 19:00 ч. централноевропейско време (CET). Apple вероятно ще обявят точната дата за September-Keynote 2024 г. около две седмици преди събитието.

Ето как можете да гледате събитието

Освен ако Apple напълно не преобърнат концепцията за September-Keynote, тя отново ще се проведе като хибридно събитие. Това означава: малка група ще вземе участие в събитието на място в Apple Park, докато всички останали могат да се присъединят гледайки през екраните си на живо. Apple обикновено излъчват на живо September-Keynote на собствения си уебсайт, в приложението Apple TV и в YouTube.

Какво е мотото на September-Keynote 2024 г.?

Засега няма надеждна информация относно възможната тема за September-Keynote 2024 г. Въпреки това можем да си представим, че тазгодишното събитие може да има нещо общо с изкуствения интелект.

Причина: Apple обявиха новия AI Apple Intelligence като част от Световната конференция на разработчиците (WWDC) през юни 2024 г. Това е една от най-големите софтуерни иновации в историята на компанията, която освен всичко друго използва изкуствен интелект за обработка на текстове. Apple вероятно ще публикуват точното мото заедно с датата и връзката към потока на живо около две седмици преди следващото събитие September-Keynote. Междувременно можете да намерите мотото на последните пет септемврийски събития тук:

2019: By innovation only
2020: Time flies
2021: California streaming
2022: Far out
2023: Wonderlust

Apple може да представят тези продукти през септември 2024 г:

Повечето експерти на Apple са съгласни, че предстоящият септември, както всяка година, Apple ще представят нови поколения на iPhone и Apple Watch. Така че можете да очаквате iPhone 16 и iPhone 16 Pro, както и Apple Watch Series 10 (или Apple Watch X) и Apple Watch Ultra 3. AirPods и AirPods Max също закъсняха за актуализации. Ето защо, някои хора очакват четвърто поколение за AirPods и второ поколение за AirPods Max шесто поколение от 2021 г. не е имал ъпдейт. Възможно е обаче също така Apple да запазят AirPods и iPad за допълнително събитие през октомври и да се фокусира само върху iPhone и Apple Watch през септември. Така че остава да видим какви иновации всъщност ще предстоят.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *