Слухове за нов „ Bronze“ цвят за iPhone 16 Pro Max

Скорошни слухове около предстоящите модели iPhone 16 Pro намекнаха за значителна промяна в цветовите опции.

Изглежда, че Apple са готови да представят свеж нюанс за следващите си устройства.

Bronze или rose gold?

Нова информация се появява онлайн, в която се твърди, че Apple ще пуснат нов бронзов цвят за предстоящия iPhone 16 Pro. Какво можем да очакваме повече от този модел?
Известен източник на информация в Weibo „Fixed focus digital“ предположи, че новият iPhone 16 Pro Max ще има „бронзов оттенък“ с рамка, подобна на титан. Това описание е в съответствие с по-ранни слухове, намекващи за цветова опция „Rose“. Възможно е тези описания да се отнасят за един и същи цвят, просто гледан при различни условия на осветление.

Независимо от точния нюанс, това отклонение от цвета Blue Titanium предлага вълнуваща перспектива за ентусиастите на iPhone. Бронзовото или подобно на розово-златисто покритие може да добави нотка елегантност и изтънченост към гамата iPhone 16 Pro.

Подобрено титаново покритие

Очаква се моделите iPhone 16 Pro да имат по-лъскав външен вид в сравнение с полираното алуминиево покритие на своите предшественици, според MacRumors. Тази промяна ще донесе изключително усещане за потребителите на iPhone, като неръждаемата стомана, ще предлага повишена устойчивост срещу надраскване.

Докато бронзовият или розово-златният цвят и подобреното титаниево покритие предизвикват значителен шум около тях, можем да очакваме да чуем повече за други усъвършенствания на дизайна и иновативни функции през следващите седмици.

Освен iPhone 16,списанието Tech Times съобщиха, че има слухове относно iPhone SE от четвърто поколение. Според доклада, слуховете за iPhone SE 4 ще заемат някои функции, които предстоят да видим при наследника на iPhone 15.

Предполага се, че iPhone SE 2025 също ще притежава FaceID, OLED дисплей, надграден Apple Bionic процесор и USB-C порт.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *