Withings Smart Baby Monitor от NovMac

SmartBaby-1

Всяко бебе има нужда от храна, грижа и защита, както през деня така и през нощта. Всеки родител се стреми да осигури всичко необходимо за здравословния начин на живот на своето бебе. За да се постигне това, бебето трябва да бъде наблюдавано във всеки един момент.

Withings Smart Baby Monitor предлага наблюдение от ново поколение.

Настройката е много лесна – включвате камерата и я “запознавате” с устройството – iOS или Android. Мобилното приложение, с което работи камерата, позволява да наблюдавате Вашето бебе от устройството си денонощно. Камерата има вграден инфрачервен режим, който се включва автоматично в тъмното, и не е необходимо да нарушавате съня на бебето, за да проверите дали е добре през нощта.

Withings Smart Baby Monitor отчита температурата и влажността на околната среда. Можете да настроите камерата да алармира при повишена температура на стаята, шум или движение.

Вграденият микрофон е двупосочен – както Вие чувате Вашето бебе, така и то може да Ви чува когато му говорите от другата стая, от офиса или на километри разстояние – звукът ще е винаги кристално ясен! Само трябва да стартирате приложението и ще видите и чуете Вашето бебе. Може няколко потребителя да наблюдават едновременно през различни акаунти – мама и татко докато работят в офиса, бавачката от съседната стая или баба и дядо, които нямат възможност да посещават внучето си често.

Не е нужно да държите приложението активно постоянно. С background режима можете да чувате случващото се в стаята където е бебето, и да използвате други приложения на мобилното устройство. При плач, например, ще бъдете алармирани.

Друго предимство на Withings Smart Baby Monitor е, че можете да промените посоката на камерата само с едно движение – плъзнете пръст по екрана на мобилното устройство и ще “обходите” стаята в която е Вашето бебе.

Сега с Withings Smart Baby Monitor всеки родител може да наблюдава бебето си денонощно – лесно и удобно.

Можете да поръчате Withings Smart Baby Monitor от NovMac.com. При нужда от съдействие, нашите консултанти любезно ще Ви обслужат.

SmartBaby

70001901

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *