Новият iPhone X

На официалното събитие, което се проведе на 12.09.2017 година, Apple представи новият iPhone X.

iPhone X – устройството е дисплея. С изцяло нов 5.8-инчов Super Retina екран, който се побира в ръката Ви и радва окото Ви. Дисплея съчетава нова техника и технология за да следва прецизно извивките на дизайна от край до край. Първият OLED екран, който повишава стандартите на iPhone със забележителни цветове, милион-в-едно контраст ратио, висока яркост и истинско черно. HDR дисплея поддържа Dolby Vision и HDR10, които в комбинация правят снимките или видео клиповете да изглеждат още по-възхитително.

iPhone X е създаден от най-здравото стъкло, отпред и отзад. Също така е водоустойчив и отлично защитен от вътрешно напрашаване.

Вече не е нужно да ползвате Home бутон за да се върнете в главното меню, едно плъзване с пръст по дисплея и готово.

Революция в разпознаването – Face ID. Сега Вашето лице е Вашият пин код, какво по-сигурно от това. Face ID използва TrueDepth камера и е лесно за настройка. Сканира повече от 30000 точки за да създаде образа на лицето Ви за разпознаване. Можете да използвате тази технология и за Apple Pay.

iPhone X е с двойна 12-мегапикселова задна камера с нов цветови профил. Ще откриете и нови опции за промяна на Вашите снимки според предпочитанията си. Камерата поддържа 10X зуум за снимки и 6X за видео. Предната TrueDepth камера е 7-мегапикселова с още по-добра яркост за неповторими селфита.

Новият смартфон се контролира от най-мощният и умен чип създаван до сега – A11 Bionic, който изпълнява по 600 милиарда операции в секунда.
Оборудван с шест-ядрено CPU, като две от тях работят 25% по-бързо от преди, а останалите четири до 70% по-бързо от A10 Fushion чипа. Нов, второ поколение, контролер контролира работата на шестте ядра. В A11 Bionic е интегрирано и GPU с три ядра, което предоставя до 30% по-добра графика от предходните поколения.

За първи път – безжично зареждане. iPhone X вече зарежда безжично, с помощта на утвърдената екологична Qi екосистема. Крачка към бъдещето.

Всичко това и още много нови, запленяващи функции, ще намерите в iPhone X. Поръчките ще страртират идният месец като смартфона се предлага в цветове Space Gray и Silver съответно с вградена памет 64GB или 256GB.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *