iPhone SE 4 ще има Action Button, USB-C и Face ID и още много

Следващият iPhone SE няма да се появи до 2025 г., въпреки, че се очакваше телефонът да излезе през 2024 г.

Четвъртото поколение на iPhone SE ще притежава Action Button, като на iPhone 15. Това е нов бутон, който ще замести превключвателя за спиране и пускане на звук и е възможно да притежава 9 други нови функции.

Дизайнът на iPhone SE 4 ще бъде базиран на iPhone 14. Устройството ще разполага с USB-C порт, като това ще бъде първият ‌iPhone SE‌ без Lightning порт. Освен това се предполага, че ще има Face ID и съответно, Touch ID няма да бъде част от дизайна повече.

Въпреки, че iPhone SE има само основна камера, той прави изненадващо добри снимки. От друга страна, телефонът може да се нуждае от надграждане и в тази област. Много фенове на Apple със сигурност биха искали телефон от среден клас със повече камери. Въпреки това, Apple може да не направи такъв ъпгрейд за камерата, тъй като четвърто поколение iPhone SE се предполага, че ще има само една камера на гърба – точно както предишния модел. Така, че можете да очаквате подобен 12MP широкоъгълен обектив, но се надяваме камерата да включва някои от функциите, които ги няма в iPhone SE 3, а именно Night Mode и Cinematic Mode.

 

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *