iPhone 6S – единственото, което е променено, е всичко!

В момента, в който докоснете iPhone 6S, ще осъзнаете, че не сте усещали нищо подобно до сега! С едно докосване, 3D Touch Ви позволява да направите много повече от когато и да било. Live Photos съживява Вашите снимки. И това е само началото.

Новият iPhone 6S е с най-мощният А9 чип създаван за смартфон до сега, и с 64-битова архитектура.

3D Touch – ново поколение Multi-Touch.

Оригиналният iPhone представи на света Multi-Touch технологията променяйки у хората усещането за технологиите. С 3D Touch технологията ще можете да направите повече отколкото някога сте си представяли! Тя усеща колко силно натискате по екрана, позволява да извършвате нови дейности по-бързо и по-удобно. Бързият преглед на съобщения, разглеждането на снимки, достъпа до социалните мрежи – всичко е на върха на пръстите Ви, представено по нов, улеснен начин.

iPhone 6S е с 12MP iSight камера. Снимките Ви ще са по-детайлни и с невероятно качество. Всяка снимка е съответен спомен. А какво по-хубаво от това спомена да оживее – Live Photos. С едно натискане върху снимката тя ще се раздвижи – било то водопад, Вашето дете, което се смее, или трафика в големия град. Или пък си направете selfie с 5MP FaceTime HD камерата.

По-бърза LTE и WiFi свързаност. iPhone 6S е с два пъти по-бърза LTE връзка от предходното поколение и поддържа много повече LTE честоти от всеки друг смартфон.

iPhone 6S се предлага в четири цвята – Space Gray, Silver, Gold и Rose Pink.

Цените на iPhone 6S очаквайте скоро на NovMac.com!

iPhone6S-2015

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *