iPhone 16 Pro Max може да има най-дълъг живот на батерията в историята на Apple

iPhone 16 Pro Max може да разполага с най-дългия живот на батерията, предлаган от Apple, според слухове, описващи някои от предстоящите подобрения на ‌iPhone‌ от висок клас, идващи от Корея.

Позовавайки се на източници от веригата за доставки в публикация миналата седмица, потребителят на Naver, известен като „yeux1122“, потвърждава поредица от слухове за ‌iPhone 16 Pro‌, като например увеличаването на размера на дисплея му от 6,1- на 6,3-инча. Те обясняват, че увеличеният размер на шасито на устройството и вътрешните промени на компонентите позволяват на устройството да предлага увеличени възможности за оптично увеличение, вероятно се отнася до приемането на телефото камерата с тетрапризма 5x, представена за първи път миналата година на iPhone 15 Pro Max.

Потребителят добави, че увеличението на размера вероятно ще бъде едва забележимо в сравнение с текущия модел, но все пак ще има по-големи рамки от Galaxy S24 на Samsung. Устройството също е настроено да разполага с батерия с подобен размер или по-голяма. ‌iPhone 16 Pro‌ беше единственото устройство в гамата, което липсваше в доклад от миналата седмица, който подробно описва капацитета на батериите на следващото поколение iPhone.

Най-удивителното е, че докладът добавя, че ‌iPhone 16 Pro‌ Max ще съдържа по-голяма батерия, за да достигне най-дългия живот на батерията, предлаган в ‌iPhone‌. ‌iPhone 15 Pro‌ Max в момента рекламира 29-часов живот на батерията, така че може би ‌iPhone 16 Pro‌ Max ще отбележи над 30 часа за първи път.

Други подробности, описани в Naver, включват слуха, че моделите ‌iPhone 16 Pro‌ ще продължат да разполагат с 8 GB памет и че Apple очевидно са подобрили производствения процес на титаниевата рамка на устройството, като същевременно намалява разходите. Очаква се гамата iPhone 16 да бъде обявена през есента.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *