iPad Air 2 – най-тънкия и мощен таблет!

Apple представи своят най-тънък и мощен таблет – iPad Air 2! Дебелината на новият модел е само 6,1мм, а теглото му е едва 437 грама!

iPad Air 2 е с ретина дисплей, който е създаден по нов, уникален начин. Тази иновация позволи на инженерите от Apple да създадат iPad Air 2 още по-тънък от предшественика си. Подобреният дисплей предоставя още по-добър контраст и още по-наситени цветове на изображенията. Същевременно дисплея е с анти-рефлекшън покритие, което намалява отблясъците до 56% за максимален комфорт при работа на открито.

iPad-Air-2-Display

Всеки иска да заснеме неповторимите моменти с възможно най-доброто качество. Сега iPad Air 2 е с 8MP iSight камера и нови възможности за снимане като time-lapse или slo-mo. Преди обработката на клиповете от Вашата почивка е отнемала часове, а сега iPad Air 2 Ви позволява да създадете едно прекрасно видео комбиниращо всички отделни клипове в един само за секунди! Звучи невероятно нали? Но е реалност!

Вече не е нужно всеки път да въвеждате Вашият код за отключване на устройството. iPad Air 2 е с вградена Touch ID технология! Всичко е на върха на пръстите Ви. Новият модел iPad mini 3 също е с Touch ID технология.

iPad Air 2 сега е с оборудван и още по-мощен A8X чип, както и с подобрена, по-бърза 802.11ac WiFi връзка, 2.8 пъти по-бърза от тази на iPad Air.

Двата нови модела – iPad Air 2 и iPad mini 3, се доставят с новата операционна система iOS 8.1. Предлагат се в три цвята – Space Gray, Silver и Gold.

Очаквайте цените на тези прекрасни таблети в най-кратък срок от NovMac.com!

iPad-Air-2-iPad-mini-3

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *