Apple AirPods

От дълги години сме свикнали слушалките за телефоните ни да са жични и не ни правят впечатление висящите около нас жици. Но Apple помисли за бъдещето. Време е да се сбогуваме със старите разбирания и да преминем напред в развитието – безжични слушалки.

Apple създаде AirPods! Слушалки, които всички харесваме, но без кабел и уникални отвътре. Специално за тях Apple разработи първият W1 чип. Той създава невероятно ефективна безжична връзка с Вашият iPhone.

Как да свържете слушалките с телефона? Просто натиснете Connect и готово, не е нужно втори път да запознавате устройствата.

airpods-iphone

Слушалките разпознават кога говорите. Гласов акселерометър разпознава кога говорите и работи заедно с микрофона за да филтрира излишният шум и да се фокусира над звука от гласът Ви.

Оптичен сензор и акселерометър за движение работят заедно с W1 чипа за автоматичен контрол над аудиото и микрофона давайки Ви възможност да използвате едната или и двете слушалки. Също така активират слушалките щом ги сложите в ушите си.

С едно зареждане на батериите можете да слушате 5 часа непрекъснато музика. За слушалките е създадена и специална кутийка, която Ви позволява да ги зареждате няколко пъти докато сте навън и да слушате музика повече от 24 часа. 15 минути зареждане се равняват на 3 часа живот на батерията.

За да проверите нивото на батериите задръжте слушалките до Вашият телефон или просто попитайте Siri. Siri се активира с двойно потупване по слушалките.

Apple AirPods можете да използвате и с Вашият Mac или Apple Watch.

Поръчките на слушалките ще стартират от месец октомври.

airpods

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *