Apple 27-инчови тъчскрийн Cinema дисплеи

Troll Touch, водещ производител на тъчскрийн решения за Apple компютри и дисплеи обяви две нови допълнения към Mac продуктовите предложения.

Първото е вътрешно вградено тъчскрийн покритие с висока разделителна способност, както и система за управлението му, която заменя стъклото, което се „инсталира“ върху дисплея.

Вторият анонсиран продукт е 27-инчова тъчскийн система която се „инсталира“ или премахва от потребителя и реално представлява същата технология с висока разделителна способност като на първия „вграден“ продукт. Така наречената SlipCOVER система може да бъде инсталирана или премахната от потребителя буквално за минути. И двата продукта се доставят с драйвер за тях както и софтуер за калибрация. И двете решения са както Mac така и Windows съвместими.

Доставките на 27-инчовите системи се очаква да започнат на или преди 1-ви Декември 2010. Цените са както следва:

* 27 инчова вградена Тъч-скрийн система с включен дисплей: $2499.00 USD
* Вградена Тъч-скрийн система без дисплей: $1499.00 USD
* 27 инчова “SlipCOVER” тъчскрийн система: $1099.00 USD

Всички Troll Touch фабрично инсталирани вътрешни тъчсрийн системи и SlipCOVER външни покрития включват специално проектиран външен слой които е устойчив на надраскване и с подобрен контраст. Гаранцията е 1 /една/ година с възможност за удължаване на 3 /три/ години.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *