Apple ще пусне нови Mac този месец според Гърман

Според нов доклад на Марк Гърман от Bloomberg, Apple планира да пусне продукт, ориентиран към Mac, около края на октомври.

Изминаха повече от 900 дни, откакто 24-инчовият iMac видя актуализация и Гърман вярва, че работният плот е най-вероятният кандидат за обновяване.

За щастие, нов iMac най-накрая е на път.

Гърман отбелязва, че iMac е в недостиг в магазините на Apple, както и 13-инчовият MacBook Pro и MacBook Pro от висок клас. Няколко конфигурации изброяват часовете на пристигане в средата на ноември, знак, че актуализацията може да е неизбежна. Тъй като MacBook Pro вече има процесор M2, актуализация може потенциално да означава въвеждането на нов процесор M3.

Наскоро съобщих, че докато моделите MacBook Air от следващо поколение с чипове M3 няма да бъдат пуснати на пазара до 2024 г., компанията е напреднала с новите 14-инчови и 16-инчови MacBook Pro. Спомняте си, че Apple току-що пусна MacBook Pro през януари, така че допълнителна актуализация през същата година би била необичайна, но не и немислима.

Очаква се Apple да направи съобщението си на 30 или 31 октомври. Това е само няколко дни преди компанията да отчете печалбите си на 2 ноември.

И накрая, Гърман казва, че Apple не са се отказали от 32-инчов iMac Pro. Той вярва, че ще пристигне в края на 2024 г. или 2025 г.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *