Apple ще представи iPad 3G на 30 Април

Apple съобщи, че Wi-Fi + 3G моделите на iPad ще бъдат доставени на клиенти в САЩ които предварително са поръчали бройка, на 30 Април – Петък, като ще са налични в Apple магазините още същия ден от 5 след обяд.

iPad позволява на потребителите да се свързват с техните приложения и съдържание по интуитивен и забавен начин, какъвто не са си представяли до сега. Потребителите могат да сърфират в мрежата, да четат и пишат електронни писма, да се забавляват и споделят снимки, да гледат HD видео, да слушат музика, да играят игри, да четат електронни книги (е-books) и още много – всичко това благодарение на революционния multi-touch потребителски интерфейс. iPad Wi-Fi + 3G модела е само 0.5 инча дебел и тежи само ~0.7кг – по-тънък и по-лек от всеки лаптоп или нетбук – и с до 10 часа живот на батерията за сърфиране в интернет при Wi-Fi свързаност, гледане на видео или слушане на музика, до девет часа сърфиране в интернет при 3G свързаност.

Apple магазините предлагат безплатна „персонална настройка“ – услуга предоставяща на всеки клиент възможността неговият нов iPad да бъде конфигуриран от Apple служител. Услугата включва конфигурация на е-мейл акаунт, инсталиране на приложения от App Store, и др. Apple магазините в САЩ са оборудвани със специални iPad „работилници“ където клиентите могат да научат повече за този „магически“ продукт.

Цени и достъпност
Wi-Fi моделите iPad са налични в САЩ на цени съответно $499 за 16GB, $599 за 32GB и $699 за 64GB. Wi-Fi + 3G моделите ще бъдат налични на 30 Април на цена от $629 за 16GB, $729 за 32GB и $829 за 64GB.

iPad ще бъде наличен в края на Май в Австралия, Канада, Франция, Италия, Япония, Испания, Швейцария и Англия. Apple ще представи цени в тези държави, както и ще приема предварителни поръчки на 10-ти Май.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *