watchOS 7.3.1

Apple пусна watchOS 7.3.1 с корекции и безплатна програма за ремонт на Apple Watch Series 5 и Apple Watch SE.

Apple пусна watchOS 7.3.1, който предлага корекция за зареждане на устройствата Apple Watch Series 5 и Apple Watch SE.

watchOS 7.3.1 разрешава проблем, който не позволява на някои устройства Apple Watch Series 5 и Apple Watch SE да се зареждат след влизане в Power Reserve.

За повече информация, моля, посетете този уебсайт:
https://support.apple.com/HT212180

Apple пусна също безплатна програма за ремонт на модели Apple Watch Series 5 и Apple Watch SE, които не се зареждат след влизане в режим Power Reserve.

Много малък брой клиенти с модели Apple Watch Series 5 или Apple Watch SE, работещи с watchOS 7.2 или 7.3, са имали проблем с това, че часовникът им не се зарежда, след като влезе в Power Reserve.

Apple Watch red snake charging
Apple Watch red snake charging

Какво да направите, ако вашият Apple Watch показва този проблем

За да проверите дали вашият Apple Watch е засегнат от този проблем, поставете часовника си на зарядното устройство, което обикновено използвате, след което изчакайте поне 30 минути.

Ако вашият Apple Watch все още не се зарежда, свържете се с оторизиран сервиз на Apple, за да занесете часовника за ремонт.. Вашият часовник ще бъде проверен в сервиза, за да се провери дали отговаря на условията за безплатен ремонт.

С новата версиа на watchOS 7.3.1, Apple се опитва да разреши този проблем при устройства, които все още не са засегнати.

Apple наскоро обяви подобна програма за подмяна на батерии за 2016 и 2017 MacBook Pros, които не се зарежда при спадане на заряда около 1%.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *