Apple пускат петата бета версия на watchOS 11 с приложение Vitals и още

Днес Apple пуснаха четвъртата бета версия на watchOS 11 за бета тестери, позволявайки на неразработчици да изпробват новите функции преди стартирането на софтуера тази есен. Петата бета версия ще бъде налична седмица след четвъртата бета.

‌WatchOS 11‌ може да бъде изтеглен, след като се регистрирате в уебсайта на бета софтуера на Apple и надстроите вашия iPhone до бета версия на iOS 18. Ще трябва да отворите приложението Watch на ‌iPhone, отидете на General, изберете Software Update и изберете опцията ‌watchOS 11‌ Public Beta под Beta Updates.

С ‌watchOS 11‌, Apple добавят новото приложение Vitals, което може да се използва, за да ви даде ежедневни показатели за вашето здраве, като ви уведомява, когато нещо е необичайно. Той сравнява информацията, събрана през нощта, като сърдечен ритъм, сън, дихателна честота и ниво на кислород, с вашите нива през предходните седмици.

Smart Stack има нови приспособления като Translate и Shazam, освен това става по-надежден, защото може да предлага приспособления въз основа на час, дата, местоположение и ежедневна рутина. Интерактивните уиджети ви дават достъп до функциите на приложението от Smart Stack, а също така поддържа Live Actions.

Training Load е нов начин за измерване на това как интензивността и продължителността на тренировките влияят на тялото с течение на времето, като Apple предоставя ниво на усилие за кардио тренировки, за да ви помогне да разберете кога да почивате и кога да се стараете повече.

Вече можете да персонализирате вашите изисквания за Activity Ring за различни дни от седмицата, а Apple добавиха да си въведете дните, когато ще почивате. Почивката от активност, която можете да настроите, можете да я направите за ден, седмица, месец или повече.

Други нови функции включват повече типове тренировки, Check In за съобщения, обновен циферблат на часовника, Photos, подобрения на Double Tap и други.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *