Много, много добре изглеждащи iPad калъфи

iPad калъфите могат да бъдат истинско произведение на изкуството, без значение дали са направени от рециклирани материали, трудна за надраскване пластмаса или изкуствена кожа. Тук сме приготвили няколко наистина добре изглеждащи – и функционални – iPad калъфи които ще предпазят Вашият таблет и едновременно ще го направят доста стилен..

Quirky Cloak iPad калъф

Не сме напълно сигурни колко *стилен* е този калъф. Силиконовото покритие което предпазва iPad изглежда малко.. тънко и повърхностно, а стойката за хоризонтално закрепяне не е много атрактивна. Поне като затворите „капака“, iPad-а е защитен от здрава каучукова „черупка“ – оценка 3 от 5. Цената е $49.99.

FreshFiber Macedonia за iPad

Поразени сме от дизайна на този калъф. Но все пак, това е по-скоро „облекло за вкъщи“, за стойка на масата, а не е за постоянно разнасяне. Сложно изработения екстериор дори придава усещане за лесна чупливост. Важно е да посочим че дизайна на калъфа е 3D и идва със страхотна стойка, за разлика от предходното предложение. Оценка 3.5 от 5, цената е ~100 EUR.

Speck DustJacket за iPad

iPad калъфа на Speck е добър избор и насока към света на професионалния бизнес, като едновременно се придържа към онзи младежки стил с който марката е така известна. Харесваме този калъф заради простичкия дизайн както и заради това, че здраво придържа таблета предоставяйки завидна сигурност и комфорт при писане на е-мейл, например. Оценка 4 от 5, цена $49.95.

Aire Recycled Billboard iPad калъф

Не всеки харесва идеята да държи iPad-a си постоянно в калъфче. Този слийв калъв от Aire е не само модерен, но и доста сигурен – би защитил вашия таблет дори при изпускане. Освен това има и тънка подплата по ръбовете, която придържа iPad да не се изхлузи случайно.. Оценка 4 от 5 и доста добра цена – $34.00.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *