Как да гледате събитието „Scary Fast“ на Apple на 31 октомври

Apple организира онлайн стрийминг събитие за обществеността и пресата в понеделник, 30 октомври 2023 г. в 17:00 ч. Тихоокеанско време. Очаква се компанията да обяви нови Mac и потенциално други продукти по време на събитието, наречено „Scary Fast“. Ето как можете да го гледате и кога, в зависимост от това къде се намирате по света.

Има няколко начина да гледате събитието на 30 октомври, като подробностите са изброени по-долу. Включихме и полезно ръководство за това кога ще се проведе събитието във вашата конкретна часова зона.

Провеждане на събитие от 17:00 ч. Тихоокеанското време е необичайно късно време за Apple и за повечето региони и територии на изток от Лондон всъщност ще се проведе сутринта във вторник, 31 октомври – или Хелоуин за мнозина. Така че се уверете, че случайно няма да го пропуснете поради странния момент.

Уеб сайт за събития на Apple

С уебсайта на Apple Events можете да гледате събитието на живо на Mac, iPhone, iPad, компютър или всяко друго устройство с уеб браузър. Уеб сайтът Apple Events работи в Safari, Chrome, Firefox и други основни браузъри.

Просто отидете на този линк с помощта на уеб браузър в подходящия момент за гледане. Можете да посетите сайта сега или добавите напомняне за събитие към календара си още сега.

YouTube

Apple също така планира да предава събитието на живо в YouTube, което е може би най-лесният и ефективен начин за гледане.

Apple публикува ремайндър за събитието и в YouTube и можете да го посетите сега, за да зададете напомняне за събитие.

Приложението Apple TV

В деня на събитието ще има важен раздел в приложението ‌Apple TV‌ и ще може да се гледа на всяко устройство, където е налично приложението ‌Apple TV‌. Това включва ‌Apple TV‌, iPhone, iPad и Mac, както и избрани смарт телевизори, стрийминг устройства и конзоли за игри.

Кога да гледате събитието на Apple: София 31 октомври 2:00 часа̀.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *