Възможна ли е появата на AirTag 2 скоро?

Продуктът AirTag от Apple е страхотна придобивка, полезна за намиране на загубени ключове, портфейли, дори кучета, а в момента имаме новини, че AirTag 2 е на път.

Продуктът ще се появи на пазара от 2024 г. нататък, което вероятно би означавало, че актуализацията на AirTag ще бъде в продажба навреме за празниците следващата година. Не толкова скоро, колкото някои може би хората се надяват.

Информацията за вероятността да излезе втората генерация на AirTag получаваме от анализатора Минг-Чи Куо от публикацията му в X (бивш Twitter).

Куо не разкрива много, но изглежда, че чрез Vision Pro AirTags ще показват местоположението им на 3D карта. 

AirTags имат U1 Ultra Wideband чип в тях, който помага за локализиране на тракера с голяма прецизност. Куо каза също, че следващата серия iPhone, която трябва да излезе през септември, ще има актуализиран Ultra Wideband процесор в тях, така че изглежда, че AirTag също ще има този чип вътре и локализирането му ще бъде още по-прецизно.

Може ли да има нов дизайн? Възможно е, въпреки че Apple обикновено се придържа към един и същ дизайн за повече от едно поколение. Първият iPhone беше изключение от това, а първият iPad, като и двата имаха много различни дизайни във второто поколение, но други продукти, като AirPods и Apple Watch, изглеждаха по същия начин, когато бе представена втората версия. Тъй като производството не се очаква до следващата година, има достатъчно време за изтичане на повече информация.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *