Всички слухове за iPhone 15 очакван през 2023 г

iPhone 15 трябва да бъде представен чак през септември, но остава около месец и вълнението вече нараства. Apple не са потвърдили официално съществуването на своя следващ телефон – никога не го прави до самото събитие за представяне – но има много достоверни слухове за iPhone 15, за които да се хванем. Очакваме четири устройства: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Ultra (за който се говори, че ще замени модела Pro Max).

Нов кабел за зареждане
Маркетинговият шеф на Apple Грег Джосвиак предположи, че следващият iPhone ще премине от Lightning към USB-C  (това би било в съответствие с новите правила на ЕС, които предстои да влязат в сила през 2024 г.)

Камера
Анализаторът Джеф Пу твърди, че има „голям шанс“ и двата премиум модела в гамата iPhone на Apple за 2023 г. да разполагат с камера с 5x оптично увеличение и ще притежава 48-мегапикселова леща.

Touch ID
Устройствата – най-вероятно ще притежават чип Apple A17 и сензор за пръстови отпечатъци на дисплея.

Цветове
Apple тества много тъмночервен цвят за предстоящите модели iPhone 15 Pro. твърди се също, че Apple тества светлосиньо и розово за останалите модели iPhone 15. Въпреки това, ако компанията следва тенденцията, можем да видим тези два цвята заедно с Midnight, Starlight и (PRODUCT)RED. Има вероятност Apple да пуснат и жълт модел, който ще изглежда подобен на зеления iPhone 12. Предполага се, че може да е по-близо до ментово зелено.

Дизайн
За дизайна се предполага, че и четирите модела iPhone 15 ще имат леко извити ръбове, което означава, че iPhone 15 може да изглежда повече като iPhone 11 (докато iPhone 14 се отличава с права естетика, подобна на iPhone 12 и iPhone 13).

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *