VMware Fusion 3 вече е достъпен за предварителна заявка

VMware обяви днес, че VMware Fusion 3, техния софтуер който Ви позволява да стартирате Windows на Mac, ще е наличен по целия свят на 27-ми Октомври и е достъпен за предварителна заявка още днес. VMware Fusion 3 прави по-лесно от всякога потребителите да преминат на Mac използвайки Windows приложенията си – включително силно-графични игри – както и Mac приложения, с потребителско усещане за Mac интерфейс.

VMware Fusion 3 ще включва повече от 50 нови подобрения и допълнения, дoставяйки най-доброто към момнета от Windows под Mac. Основните допълнения включват:

* Оптимизиран за Snow Leopard. Създаден из основи за Mac, VMware Fusion 3 се опира на напредналата архитектура на Mac OS X Snow Leopard с нова 64-битова версия и вградена поддръжка за 64-битово ядро, доставяйки дори по добра „Windows на Mac“ производителност.
* Невероятно Windows 7 преживяване. VMware Fusion 3 ще е първата среда за виртуализация която поддържа изцяло Windows 7 рамо до рамо с Вашият Mac, с включени Windows Aero и Flip 3D.
* Превключването е лесно! Vmware Fusion 3 ще направи много лесно за потребителите да прехвърлят цялото си PC на Mac само с няколко лесни стъпки – безжично или с обикновен мрежов кабел – позволявайки на клиентите да запазят своите инвестиции в софтуер за Windows и да продължат да използват приложенията от които имат нужда.
* Най-доброто от 3D графиката. Поддръжка за OpenGL 2.1 и DirectX 9.0c Shader модел 3 ще позволи на потребителите да стартират любимите 3D игри и апликации за Windows – всичко това без рестартиране на компютъра.

„За повече от 10 години, VMware виртуализацията даваше избор на потребителите къде да стартират своите приложения. Развълнувани сме за бързата адаптация и приемственост към VMware Fusion в Mac общността тъй като продукта беше представен само преди две години, превръщайки се в избор номер 1 за стартиране на Windows в Mac“ каза Jocelyn Goldfein, вицепрезидент и генерален мениджър на „Десктоп бизнес“ отдела.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *