iPhone 16 Pro може да има най-тънката рамка на смартфон някога

Следващото поколение iPhone 16 Pro на Apple може да има най-тънката рамка на смартфон, според нов слух от анализатора Ice Universe.

В скорошна публикация в X Ice Universe написа:

Доверен човек от Apple потвърди, че iPhone 16 Pro ще има по-тънка рамка, надминавайки Galaxy S24, за да стане мобилен телефонът с най-тясна рамка в света, което изглежда много близо до мечтаната форма.

Говори се, че Apple ще обнови гамата на iPhone 16 Pro с 0,2-инчов по-голям дисплей. Това ще промени iPhone 16 Pro от 6,1-инчов на 6,3-инчов дисплей, а iPhone 16 Pro Max от 6,7-инчов на 6,9-инчов дисплей. Чрез намаляване на размера на рамката Apple може да минимизира промените във физическия размер на устройството, като същевременно предоставя на потребителите предимствата на по-големия екран.

Вероятно ще използва нова технология BRS (структура за намаляване на границите), за да намали размера на рамката. BRS е технология за дисплей без граници, която прави рамката в долната част на панела възможно най-тънка чрез навиване на медното окабеляване отдолу нагоре. Доставчиците на дисплеи на Apple, включително Samsung, LG и BOE, предполагаемо са осигурили технологията и се очаква да я използват за всичките четири предстоящи модела iPhone.

Очаква се Apple да представят новата си гама iPhone 16 тази есен.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *