iPad Pro – Вашият следващ компютър

Магическо парче стъкло, което е толкова бързо, че повечето лаптопи не могат да се мерят с него. Има про камери, които трансформират реалността в снимки. Може да се използва с пръсти (тъч), пенсил, клавиатура, а сега вече и с тракпад! Това са новите iPad Pro!

Новите iPad Pro са с Liquid Retina дисплей, който е великолепен и потапящ, разполагащ с напреднали технологии като ProMotion и True Tone, правейки всичко на него да изглежда просто невероятно!

Мислите, че познавате камерата на iPad – помислете отново. iPad Pro вече с про камери. Усъвършенстваните камери в комбинация с големия дисплей, високата производителност и висококалибрираните сензори, правят iPad Pro единствен по рода си. С новите камери – широка и ултра широка камера, ще направите перфектна снимка. А заедно с микрофоните със студийно качество и четирите говорителя, сте готови да направите и филм.


iPad Pro е с А12Z Bionic чип, който е невероятно бърз. Дори може да надмине някои лаптопи. Всичко, което правите ще се случва бързо и плавно, от ежедневни задачи до интензивни работни процеси. 8-ядрения графичен процесор съчетава усещането за гладко изпълнение на дейности като 4К видео обработка, 3D дизайн и други. Мултитаскинга не е проблем за iPad Pro.

Magic Keyboard – толкова е удобна за ползване и писане на дълги текстове. А сега към нея има и тракпад! Той улеснява работата Ви дори още повече! Новият курсор Ви помага лесно да маркирате и форматирате текстове с клик на тракпада, да правите всичко това, което обичате и сте свикнали да правите и на лаптоп. Толкова е забавно и лесно!

LiDAR Scanner – LiDAR (Light Detection and Ranging) се използва за определяне на разстоянието като измерва колко дълго пътува светлината до обекта и рефлектира обратно. Това е напреднала технология, която се използва в NASA. А сега е внедрена и в новите iPad Pro. LiDAR Scanner използва рефлектирала светлина да измерва разстояние до пет метра, както вътре така и навън в околната среда. Комбинацията от хардуер и софтуер прави iPad Pro най-доброто устройство за създаване на разширена реалност (AR).

Всичко това и още други подобрения, ще намерите в новите iPad Pro. iPad Pro се предлага в два варианта – 12.9-инча и 11-инча. Цените на моделите очаквайте съвсем скоро на NovMac.com!

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *