Apple Watch Series 3

Apple ни зарадва с нов Apple Watch Series 3, вече GPS или GPS + Cellular.

Apple Watch 3 (GPS + Cellular) е оборудван с LTE и UMTS, като часовника автоматично превключва когато е далеч от iPhone. Не е нужно да използвате отделен мобилен номер за Apple Watch, той споделя същият който вече имате и използвате на Вашият iPhone. Потребителите могат да правят мобилни обаждания директно през часовника (отнася се за варианта GPS + Cellular), а в комбинация с AirPods се наслаждавате на изцяло безжично усещане. Оставете телефона си вкъщи и продължете да получавате нотификации, съобщения и обаждания на Apple Watch.

За първи път Apple вгради антената в дисплея – елементите за LTE и UMTS свързаността, са вградени направо в предното стъкло на часовника. eSIM, с размер около една стотна от стандартна SIM карта, прави активацията по въздуха възможна и спестява място в часовника.

Apple Watch 3 се захранва от S3 архитектура от трето поколение с по-бърз двоядрен процесор, което позволява бързото зареждане на приложенията, по-добра графика и за първи път Siri говори посредством вградените високоговорители. Чипа W2, разработен от Apple, прави WiFi свързаността 85% по-бърза при консумация на много по-малко енергия. Apple Watch 3 също така е оборудван и с барометричен алтиметър, който съдейства при следенето на всекидневните Ви дейности като тичане, изкачване, и други физически упражнения.

Apple Watch Series 3 се предлага в три основни цвята – Space Gray, Silver и Gold. А каишка можете да изберете в различни варианти според предпочитанията си – спортни, елегантни или Nike.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *