Apple Vision Pro: Ето всичко, което получавате в кутията

Apple обяви датата на пускане на пазара на Apple Vision Pro. Слушалките за смесена реалност започват от $3499 и ще бъдат пуснати в продажба в САЩ в петък, 2 февруари, като наличността в Канада и Обединеното кралство се очаква да последва по-късно тази година.

Apple все още не са разкрили всички подробности за опциите за конфигурация на устройството преди предварителните поръчки, които започват в петък, 19 януари, но знаем какво е включено в кутията с всеки ‌Apple Vision Pro‌.

  • Хедсет Vision Pro: Слушалките са основният компонент на системата Vision Pro, включващ усъвършенствана технология за проследяване на очите и ръцете чрез камери, дисплеи с ултра висока разделителна способност за всяко око, високоговорители от двете страни и преден екран EyeSight. Слушалките идват с минимум 256 GB вградена памет за приложения и медии.
  • Solo Knit Band и Dual Loop Band: Тези два вида ленти за глава са предназначени за удобство на потребителя и персонализиране. Solo Knit Band е единична лента, която се увива около задната част на главата, докато Apple казват, че Dual Loop Band включва „чифт регулируеми горни и долни презрамки за персонализирано прилягане“.
  • Две леки уплътнителни възглавници: Тези възглавници се доставят в два размера и осигуряват допълнителен комфорт и способност за блокиране на светлината, осигурявайки плътно прилягане около лицето, за да се предотврати проникването на светлина.
  • Капак за предно стъкло: Капакът предпазва предното стъкло на слушалката, когато не се използва, като предотвратява надраскване и повреда.
  • Полираща кърпа: Мека кърпа, предназначена за почистване на лещите и предното стъкло на слушалките, без да причинява драскотини или щети.
  • Батерия: Външен източник на захранване за слушалките, осигуряващ по-дълго време на използване и преносимост. Батерията осигурява 2 часа обща употреба и 2,5 часа възпроизвеждане на 2D видео с едно зареждане, според Apple.
  • USB-C захранващ адаптер: Адаптерът се използва за зареждане на батерията на слушалките, като гарантира, че устройството винаги е готово за употреба. Освен това може да позволи на Vision Pro да бъде свързан към външен източник на захранване за по-дълги периоди на употреба, отколкото позволява преносимата батерия, въпреки че Apple все още не е потвърдила това.
  • USB-C кабел за зареждане: Кабел за свързване на слушалките или батерията към USB-C захранващия адаптер за зареждане.

Apple планира да започне да предлага демонстрации на Vision Pro в магазините на Apple в САЩ в деня на стартиране. Apple казва, че демонстрационните часове ще се предлагат през уикенда на принципа „пръв дошъл, първи обслужен“, като записванията ще се извършват от 8:00 сутринта на 2 февруари.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *