Apple Pro Display XDR

Apple Pro Display XDR спечели наградата „Дисплей на годината“

Pro Display XDR на Apple беше отличен с „Дисплей на годината“ от Society for Information Display (SID).

Получателите на наградата на Display Industry Award (DIA) са продукти в сегмента на дисплейните продукти, които демонстрират технологичен напредък.

„Възползвайки се от уникалните свойства на OLED технологията, победителите тази година са двама: Samsung Foldables и 7-инчовата OLED виртуална огледална система на Audi AG, успяха да въведат електронни информационни дисплеи в нови приложения“, каза Уей Чен, председател на DIA. „Освен това, с бързия растеж на OLED, съществуващата LCD технология продължава да се бори за мястото си, като придобива нови възможности – както се вижда от ултрависока разрешаваща способност (UHD) на BE Cell на BOE и Pro Display XDR на Apple

Двата номирани продукти са постигнали висок динамичен обхват (HDR), всеки със собствен уникален подход, а SCO на Toray има потенциал да подобри производителността на бъдещите LCD дисплеи.

Ето какво SID трябваше да каже за Pro Display XDR на Apple:

Със своя масивен 32-инчов LCD панел, 6K Retina резолюция и над 20 милиона пиксела, Apple Pro Display XDR вдига летвата в сегмента на професионалните дисплеи. Проектиран за професионални потребители, които разчитат на точност на цветовете и реално възпроизвеждане на изображение, като фотографи, видео редактори и 3D аниматори, Pro Display XDR предлага най-пълния набор от функции, предлагани някога от дисплей в този ценови диапазон. Отличаващ се с P3 wide color и 10-битова дълбочина на цветовете, Pro Display XDR е калибриран в завода, за да гарантира, че милиардите цветове ще бъдат възпроизведени с изключителна точност. Функции като вградените референтни режими улесняват съответствието с изискванията за гледане на работните процеси за създаване на съдържание. С 1000 нита поддържана яркост на цялия екран и пикова яркост до 1600 нита, контрастно съотношение от 1 000 000: 1 и система за подсветка, проектирана от Apple, за оптимизирано формиране на светлината, Pro Display XDR поставя нов стандарт за невероятно референтно качество на изображенията, теглото и цената на традиционните контролни монитори.

Можете да закупите 32-инчовия Pro Display XDR в България от тук.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *