Apple iPhone 14 event Far Out

Apple обяви iPhone 14 събитие „Far Out“ на 7-ми Септември

Apple обяви официално присъствено събитие с име „Far Out“ („Надалеч“) на 7-ми Септември, на което се очаква да бъде показан новия iPhone 14, както и Apple Watch Series 8.

Събитието ще се проведе от 20ч. българско време на 7-ми Септември в аудиториума „Steve Jobs Theater„, който се намира в корпоративната централа на Apple в Купъртино, Калифорния.

Очакванията са Apple да покаже четири нови модела iPhone 14, включително iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max. По непотвърдена информация новият iPhone 14 Pro ще получи A16 процесор, 48MP широка камера с по-голяма издутина за камерата на гърба на устройството, селфи камера с автофокус, заоблени ръбове и нов дизайн в предната горна част вместо познатото черно поле (notch) със селфи камерата и faceID сензора. В същото време iPhone 14 се очаква да ползва A15 процесорът както и сегашния „ноч“, но да има увеличение на РАМ паметта – до 6GB. Всички 4 модела може да получат по-бързо 30W зареждане, нов лилав цвят и малко по-силни магнити (за MagSafe аксесоари).

Освен нови модели iPhone, на събитието вероятно ще дебютира и новото поколение смарт часовници Apple Watch Series 8. Очаква се стандартния модел да бъде с познатия от Series 7 дизайн, но с добавени сензори за измерване на телесна температура и други функции полезни за дамите. Друг нов по-спортен „Pro“ модел пък ще бъде презентиран с екстри като още по-устоичив на удар и одраскване дисплей (стъкло), подобрени функции при бягане, плуване, планински преходи, по-продължителен живот на батерията, а също и нов премиум материал / метал (вероятно титан).

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *