Apple рекламират Apple Watch като перфектния „другар“ за голф

Apple промотираха своя Apple Watch като най-доброто устройство за голфъри, включващо приложения, които предлагат подробна информация за игрището и инструменти, предназначени да подобрят представянето им в играта.

В прессъобщение днес Apple намекнаха за новото изживяване Swing ID On-Range на Golfshot, което използва високочестотния си API за движение, за да открие точно кога вашият стик удари топката.

API за високочестотно движение, пуснат в watchOS 10, който се възползва от най-новия акселерометър и жироскоп в Apple Watch за откриване на бързи промени в скоростта и ускорението, е оборудвал разработчици като Golfshot с инструменти за създаване на иновативни нови изживявания, които помагат на потребителите да подобрят своите замах и изпълнение на голф. За упражняване на суинг, новото изживяване Swing ID On-Range на Golfshot, стартирано днес, използва този API, за да открие точния момент, в който стикът удря топката. Сензорите на Apple Watch също предлагат цялостен анализ на замаха на голфър от началото до края на движението и потребители с всяко ниво на умения могат да проследяват ключови показатели за замах с прецизност, включително темпо, ритъм, замах назад, преход и път на китката, за да подобрят своя геймплей.

На игрището Golfshot предлага също GPS разстояния, точкуване, автоматично проследяване на удари, анализ на замаха и автоматично получени удари — всичко това на Apple Watch — така че голфърите да могат да проследяват всеки удар и да виждат в реално време разстоянията до грийна, опасностите и целите на повече от 46 000 курса по целия свят. Apple Watch също така предоставя автоматизиран процес на събиране на данни на курса, за да позволи на потребителите да изпитат прегледи след кръга и разширен анализ на статистика на iPhone, за да подобрят играта си.

„Използването на пълните възможности на Apple Watch винаги е било приоритет за Golfshot от първото ни издание на Apple Watch през 2015 г.“, каза Алекс Флорес, главен директор по растежа на Golfshot. „Иновативни функции, включително Auto Shot Tracking и Swing ID – и двете, захранвани от Apple Watch и усъвършенствано машинно обучение – наистина помагат на голфърите да подобрят играта си, като предоставят персонализирани данни в реално време на устройството, което вече е с тях.“

Допълнителните голф приложения за Apple Watch предлагат уникална функционалност, която позволява на голфърите да:

● Проследяват удари, получават точни ярдове, коригирани в реално време и препоръки относно стикове, и дори маркирайте щифта директно от Apple Watch с Arccos, официалния инструмент за проследяване на играта на PGA TOUR.

● Вижте оформлението на дупките, дистанциите за носене, изгледите на подхода с цветни топлинни карти на грийна и стрелките за наклон за четене на удари, всичко от китката, с GolfLogix.

● Проследявайте резултати, статистика и разстояния за удари и достъп до безплатен GPS за голф на iPhone и Apple Watch с TheGrint.

● Вземете основни неща с един поглед към Apple Watch, включително разстояния, карти, точкуване и проследяване на удари, с Hole19.

● Планирайте снимки, получавайте разстояния и проследявайте резултати и статистики директно от Apple Watch с 18Birdies Golf GPS Tracker.

Функции на Apple Watch за голфъри

Apple Watch Ultra 2 разполага с титаниев корпус и плосък сапфирен преден кристал с най-яркия дисплей на Apple досега, което го прави още по-четлив при силна слънчева светлина, когато сте на игрище. В допълнение, здравото и способно устройство предлага 36 часа живот на батерията при редовна употреба или до 12 часа тренировка на открито с GPS и най-добрия GPS от всеки Apple Watch.

Играчите на голф могат да проследяват активността през целия ден на Apple Watch с приложението Workout и да видят активните калории от своя рунд. Apple Watch може също така да помогне на голфърите да останат свързани, като им позволява да получават важни съобщения направо от китката си, докато жестът с двойно докосване на Apple Watch 9 и Apple Watch Ultra 2 прави разглеждането и изпращането на съобщения още по-лесно, когато другата ръка е заета.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *