Намери своя Мак бързо и лесно – поръчай онлайн

Искате да закупите Мак бързо и лесно, без дори да излизате от дома или офиса си? Ето как можете да го направите.

1. Избор на продукт

NovMac.com е онлайн магазин за продажба на Apple продукти. Още от началната ни страница можете да изберете категорията продукти, които Ви интересуват – MacBook Pro, MacBook Air, iMac, iMac Pro, Mac mini, iPad Pro 12.9”, iPad Pro 11”, iPad Air, iPad, iPad mini, iPhone, Mac Pro, Apple Watch, Аксесоари, Apple TV, HomePod.

От страничното меню също може да прегледате продуктите, подредени по съответните категории – Лаптопи, Настолни, Таблети, Телефони и Аксесоари.

 

Ако искате да прегледате всички модели лаптопи в един списък, а не по отделни категории, можете да го направите като изберете “Виж всички”.


 

2. Бързо търсене

Насочили сте се към конкретен продукт? Още от началната ни страница можете да стигнете до него с няколко клика. От падащите менюта можете да зададете параметри и да прегледате резултатите отговарящи на търсенето – категория (лаптопи, настолни, таблети и други), тип клавиатура (напр. ако търсите Мак), размер на екрана и цвят. При избор на бутона „Прегледай“ ще се покажат резултатите, които търсите.

 

Търсите аксесоари? Използвайте бързото търсене от начална страница. Можете да зададете конкретна категория или да изберете само главната категория аксесоари и да посочите ценови диапазон, и ще се покажат търсените продукти.


 

Различните аксесоари също можете да разгледате или от секция “Аксесоари” от начална страница, където са показани всички аксесоари, или от страничното меню където отново са разделени по типове аксесоари – клавиатури и мишки, преходници, зарядни, калъфи, iPhone аксесоари, iPad аксесоари, Apple Watch, HomePod, монитори и други, Apple TV, Mac Software, слушалки и смарт часовници.


 

3. Филтри

Търсите например MacBook Pro 16”. Вместо да преглеждате всички модели, бързо и лесно можете да изберете точната конфигурация с помощта на филтрите показани в категорията. Ако например търсите модел с international клавиатура, 16”, цвят Space Gray, след избора на тези параметри ще се покажат само лаптопите отговарящи на тези параметри. Ако искате да премахнете даден филтър, това става чрез бутона „Х“.


 

В случай, че преглеждате през мобилния си телефон, ще видите основните филтри изнесени над списъка с продукти за по-бърз избор.


 

4. Вашата количка

След като избраният модел вече е пред Вас, кликнете на него за да се зареди страницата с конфигуратора на допълнителните опции. От там можете да направите промени на хардуера или да добавите аксесоари. След като сте задали всички желани опции, изберете бутона “Добави в количка”. Ако искате да покажете какво сте избрали на Ваш приятел, просто изпратете линка към страницата. Всички избрани от Вас опции се запазват и ще бъдат видими за получателя на линка. Другият вариант за споделяне е след добавяне на продукта в количката. При избор на “Изпрати по e-mail съдържанието на количката”, на имейла, с който сте се регистрирали, ще получите съдържанието на Вашата количка.


 

5. Списък „Любими“

Добавили сте продукт в “Любими” и искате да го споделите – можете да изпратите списъка си с любими продукти до Вашият имейл като изберете “Изпрати по e-mail съдържанието на любими”.


 

6. Регистрация и вход

Как става регистрацията в NovMac.com. Има няколко начина за това. Първият е да си направите стандартна регистрация попълвайки полетата за регистрация.

Другите варианти са да се логнете с Вашият Facebook или Google профил. Ако изберете да се логнете с Вашият профил от социалните мрежи, не е необходимо да попълвате базови данни за регистрация.


 

7. Профил и данни в поръчката

Всяка регистрация се създава на физическо лице. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура на фирма, данните се попълват на стъпка 3 “Плащане” при подаване на поръчката.


 

Веднъж въведени, данните като адрес за доставка и данни за фактура, се запазват и няма да е необходимо да ги въвеждате при всяка поръчка.


 

Винаги можете да промените Вашите данни и да ги запазите от „Моят Профил“


 

8. Моите поръчки

Във Вашият профил ще намерите списък с направените поръчки. От там можете да следите статуса на поръчката, да я прегледате отново при нужда, да изтеглите проформа фактура за плащане по банков път. Ако след време искате да направите поръчка на същият продукт, изберете опцията “Повторна поръчка”. Тази опция копира предходна Ви поръчка и само трябва да прегледате данните (в случай, че желаете да промените нещо по тях) и да я завършите.


 

9. Търсене на продукти

Търсите продукт и не знаете в коя категория е? Използвайте нашата търсачка. Въвеждайки име на продукт, в списъка ще видите резултатите от Вашето търсене.


 

Ако имате въпроси или нужда от консултация при избор на продукт и подаване на поръчка, нашите консултанти ще Ви съдействат. Контактите ни ще намерите тук. Очакваме Ви!

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *