Apple ще обяви нови Magic Mouse, Trackpad, клавиатура с USB-C заедно с новите Mac

Apple ще обяви нова Magic Mouse, Magic Trackpad и Magic Keyboard с USB-C заедно с новите Macs следващата седмица, според нов доклад на Bloomberg. Новите продукти вероятно ще бъдат показани по време на специалното събитие на компанията „Scary Fast“ на 31 октомври.

Като част от по-широко преминаване към USB-C конектори, компанията вероятно ще пусне актуализирани версии на аксесоари – включително своя тракпад, мишка и клавиатура – които заменят старите Lightning портове.

Сега се очаква Apple да представи нови 14-инчови и 16-инчови MacBook Pro в понеделник, които са с кодови имена J514 и J516.

Твърди се, че е има две версии на M3 Pro в тестване. Единият има 12 основни процесорни ядра (6 с висока производителност, 6 с висока ефективност) и 18 графични ядра. Другият има 14 основни процесорни ядра (10 високопроизводителни, 4 високоефективни) и 30 графични ядра. По същия начин има множество чипове M3 Max в процес на тестване, включително версия от най-висок клас с 16 основни ядра (12 високопроизводителни, 4 високоефективни) и 40 графични ядра. Също така се говори, че Apple може да представи нови конфигурации, които имат 24GB и 48GB RAM.

За iMac се очаква дизайнът да остане същият, но може да има обновена стойка. С кодови имена J433 и J434, настолният компютър може да включва M3 чип с 8 основни ядра (4 високопроизводителни, 4 високоефективни) и 10 графични ядра.

Bloomberg отбелязва, че Apple работи върху 13-инчов MacBook Pro (с кодово име J504) с чип M3, но не очаква това устройство да дебютира във вторник. Не се очакват и нови MacBook Air.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *