Apple представи iPhone 3GS

Apple Inc. представи нова версия на популярния си смартфон „Айфон“ (iPhone) на годишната конференция за потребители на нейните продукти.

Името на новия модел е „iPhone 3G S“, като „S“ означава Speed / „скорост“. Това обясняват създателите, според които някои от програмите ще се зареждат и работят два пъти по-бързо отколкото на досегашния iPhone 3G.

С последния „Айфон“/iPhone ще може не само да се заснема видео, но и да се подбира с едно докосване на екрана върху какво точно да се фокусира 3-мегапикселовата камера. Благодарение на гласовия контрол записът ще може да се качва в YouTube само с една команда.

Новият смартфон на Apple/“Епъл“ с цени 199 и 299 долара (съответно, за този с 16- и с 32-гигабайтова памет) ще излезе на пазара след малко повече от седмица. „Старият“ 8-гигабайтов iPhone 3G вече се предлага за 99 долара. И в двата случая цените са стартови за определени клиенти на АТ&T и с двугодишен договор.

Добавени са почти 300 нови команди и удобства за собствениците. Такива са например „cut and paste“ командата, благодарение на която може да се копира текст от една програма и да се постави в друга. Ако досега ви е било неудобно клавиатурата да е разположена по късата страна на „Айфон“, сега вече тя може да се завърта и по широката.

С „Find My iPhone“ пък може да се „заповяда“ на устройството да се „обади“ къде точно се намира в стаята. Ако смартфонът е откраднат, може да му се изпрати команда да изтрие паметта, за да не попадне лична или поверителна информация в чужди ръце.

Aко искате да изберете най-добрия модел iPhone за вас, не се чудете – разгледайте в NovMac.com.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *